Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Octavian Popescu a vorbit despre forma slabă pe care o traversează la FCSB: ”Sper să ies din perioada proastă!”

Octavian Popescu a vorbit despre forma slabă pe care o traversează la FCSB: ”Sper să ies din perioada proastă!”

FCSB

Comentarii

Octavian Popescu a pierdut echipa de start a FCSB-ului, după ce jucătorul nu a mai marcat şi nici nu a mai oferit pase decisive.

Fotbalistul nu a fost chemat de Edi Iordănescu la naţionala mare şi a făcut parte din echipa U 21 a tricolorilor, pentru partidele cu Spania 1-4 şi Olanda 0-0. Naţionala U21 a României a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul amical susţinut, marţi, în compania echipei Ţărilor de Jos.

La finalul partidei, Octavian Popescu a recunoscut că travesează o perioadă dificilă la echipa de club. El speră că va trece peste forma slabă şi va reuşi din nou să fie decisiv pentru echipa lui. 

”Sper să ies din perioada proastă!”

”Sunt pregătit şi sper să ne revenim la echipa de club şi să facem din nou rezultate bune şi să câştigăm la fel ca înainte.

Am avut o perioadă proastă, nici acum... Sper să ies din perioada proastă, să mă impun şi sper să marchez şi să le ofer colegilor pase decisive”, a spus Octavian Popescu.

De asemenea, Octavian Popescu a vorbit şi despre România, care a retrogradat în Liga C din Nations League. 

”Sunt foarte fericit că au reuşit să câştige, dar păcat că am retrogradat în Liga C. E o victorie la scor, importantă, e foarte bine”, a declarat Octavian Popescu.

Afla mai multe despre: fcsb-octavian popescu-românia 

viewscnt
Articole similare