Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Octavian Popescu, atenţionat să rămână cu picioarele pe pământ când laudele vin din toate părţile: "E un jucător cum România n-a mai avut demult. Totul depinde de cum gestionează această situaţie"

Octavian Popescu, atenţionat să rămână cu picioarele pe pământ când laudele vin din toate părţile: "E un jucător cum România n-a mai avut demult. Totul depinde de cum gestionează această situaţie"

FCSB

Comentarii

Octavian Popescu (18 ani), noua "perlă" de la FCSB, a cucerit pe toată lumea. Ultimul nume care l-a lăudat pe fotbalistul roş-albaştrilor e Helmuth Duckadam, fostul preşedinte de imagine al echipei lui Gigi Becali. "Eroul de la Sevilla" a spus că Popescu e un jucător cum România n-a mai avut de foarte mult şi că totul depinde de el pentru a ajunge un fotbalist uriaş, având în vedere startul fulminant din cariera de seniori.

FCSB a pus mâna pe un adevărat diamant atunci când l-a adus pe Octavian Popescu, gratis, după ce contractul său cu U Craiova a expirat. Jucătorul a împlinit 18 ani pe 27 decembrie 2020 şi a jucat deja 16 meciuri la echipa mare a roş-albaştrilor, pentru care a înscris o dată şi a livrat şase de gol, dar scos şi trei penalty-uri pentru coechipieri.

Calităţile şi cifrele sale impresionante la o vârstă fragedă l-au făcut pe Duckadam să spună vorbe mari despre Octavian Popescu, pe care l-a atenţionat să rămână cu capul pe umeri în această perioadă în care laudele vin din toate părţile. "E un jucător cum România n-a mai avut în ultimii zeci de ani. Un jucător care gândeşte foarte repede, are un dribling pe care nu l-am mai văzut în România de foarte mulţi ani. Totul depinde de anturajul lui, de cum gestionează această situaţie în care toată lumea îl laudă, dar dacă va fi cu capul pe umeri în 2-3 ani va ajunge un jucător foarte bun", a spus Helmuth Duckadam.

Rapid a încercat să-l recupereze pe Octavian Popescu!

Ce nu multă lume a ştiut până de curând e că Octavian Popescu a fost jucătorul Rapidului înainte de a ajunge la Craiova şi FCSB. Daniel Pancu l-a debutat la seniori într-un meci amical cu FC Voluntari, pe vremea când "wonderkid-ul" avea doar 16 ani. A plecat apoi de la formaţia giuleşteană şi a ajuns la Craiova, iar acum face senzaţie la FCSB. Rapidiştii au încercat să-l recupereze de două ori, după cum a dezvăluit căpitanul Ionuţ Voicu, ultima dată când Adrian Iencsi era antrenor.

"Îl ştiu pe Tavi, am lucrat o scurtă perioadă cu el, ştiu ce s-a întâmplat atunci. El a făcut parte dintr-un grup de jucători care nu aparţinea de Rapid, a ales altă variantă. A dorit chiar şi atunci când a plecat grupul, a fost dorit şi ulterior de Adrian Iencsi. La 16 ani, atunci când a venit Daniel Pancu, el a evoluat într-un amical pentru prima echipă a Rapidului, împotriva Voluntariului", a spus Ionuţ Voicu, la finalul unui meci amical, Rapid - Corona Braşov 2-2.

La amicalul din 2018, Voluntari - Rapid, Octavian Popescu a intrat în minutul 81 pe teren, în locul lui Lucian Goge. Pe atunci, tânărul fotbalist aflat acum la FCSB avea doar 16 ani.

Afla mai multe despre: helmuth duckadamoctavian popesculiga 1fcsblaude 

viewscnt
Articole similare