Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Octavian Popescu îşi continuă forma bună după plecarea lui Dică. Fotbalistul a deschis superb scorul pentru FCSB, în duelul cu FC U Craiova | VIDEO

Octavian Popescu îşi continuă forma bună după plecarea lui Dică. Fotbalistul a deschis superb scorul pentru FCSB, în duelul cu FC U Craiova | VIDEO

FCSB

Comentarii

Octavian Popescu (19 ani) este omul momentului la FCSB. Jucătorul de doar 19 ani se află în cea mai bună formă din acest sezon, aspect confirmat şi de primele minute ale meciului dintre vicecampioana României şi FC U Craiova 1948.

FCSB şi FC U Craiova s-au întâlnit, în Bănie, în etapa a 18-a din Superligă. 

Meciul a început cum nu se poate mai rău la debutul lui Nicolo Napoli în campionat în cel de-al nouălea mandat al său de la FC U Craiova.

Octavian Popescu redevine ”perla” lui Gigi Becali. Fotbalistul a deschis superb scorul pentru FCSB, în duelul cu FC U Craiova | VIDEO

Vicecampioana României a deschis scorul după numai câteva minute de la start.

Octavian Popescu a adus bucuria în tabăra roş-albaştrilor în minutul 4, atunci când a avut tupeul unui şut superb, de la o distanţă de la peste 20 de metri, la capătul unei faze fixe.

Execuţia ”decarului” a beneficiat şi de puţin ajutor din partea unui fundaş advers, Huyghebaert, şi a intrat în poarta apărată de Robert Popa.

Această reuşită consemnează perioada foarte bună prin care trece Popescu la FCSB, tocmai după plecarea lui Nicolae Dică.

A fost al doilea gol marcat de jucătorul de 19 ani în actualul sezon al Ligii 1, după cel cu Rapid, din etapa precedentă. A reuşit şi două pase decisive.

Afla mai multe despre: fcsbtavi popescu 

viewscnt
Articole similare