Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Octavian Popescu, la echipa naţională? Un antrenor din Liga I nu s-a putut abţine: ”Nu a ajuns la o maturitate suficientă!”

Octavian Popescu, la echipa naţională? Un antrenor din Liga I nu s-a putut abţine: ”Nu a ajuns la o maturitate suficientă!”

Echipa națională

Comentarii

Octavian Popescu (19 ani) este fotbalistul în care FCSB îşi pune toate speranţele pentru viitor.

Octavian Popescu, la echipa naţională? Un antrenor din Liga I a dat verdictul: ”Nu a ajuns la o maturitate suficientă!” 

Fotbalistul de profil ofensiv al celor de la FCSB a marcat două goluri spectaculoase, cu adversari de top din Liga 1, cu CFR Cluj (3-3), respectiv Dinamo (3-3).

Dotat cu o tehnică desăvârşită, mult peste media din Liga 1, dar şi cu evoluţii din ce în ce mai consistente, se pune problema debutului său la prima reprezentivă a României.

Edi Iordănescu, numit selecţioner la sfârşitul lunii trecute, a precizat că Octavian Popescu se află în aria sa de selecţie la echipa naţională, alături de alţi jucători tineri şi talentaţi din campionatul românesc.

"Perla" lui Becali aşa cum este poreclit Octavian Popescu provoacă diverse discuţii când vine vorba de echipa naţională. FCSB îl propune la naţională, în timp ce alţi oameni din fotbal spun că ar fi prea devreme! 

De exemplu, Poenaru îl apreciază foarte mult pe mijlocaşul celor de la FCSB, însă este de părere că nu a ajuns la o maturitate fizică şi mentală pentru a fi pregătit de asemenea dueluri.

”Edi (n.r. - selecţionerul Edward Iordănescu) ştie ce are nevoie la echipa naţională, are principiile lui. Poate noi vedem cu totul diferit.  Octavian Popescu este un jucător bun, creşte de la meci la meci. Ar trebui să îl luăm uşor şi să nu punem presiune pe el. Nu a ajuns încă la o maturitate suficientă. 

Poate cocheta cu echipa naţională, dar depinde şi de ce are nevoie Edi Iordănescu. Încă mai are nişte fluctuaţii de formă, are nevoie de constanţă permanentă.  În momentul de faţă poate e cel mai bun produs al României, e un jucător care ar putea juca la naţională, dar deocamdată nu ştiu dacă ar trebui să fie numărul unu”, a declarat Ilie Poenaru la PRO X.

Afla mai multe despre: octavian popescuechipa naţionalăilie poenaru 

viewscnt
Articole similare