Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Octavian Popescu semnează! MM Stoica: "El nu a spus niciun cuvânt". Ceilalţi conducători de la FCSB au primit azi vestea de la Gigi Becali | EXCLUSIV

Octavian Popescu semnează! MM Stoica: "El nu a spus niciun cuvânt". Ceilalţi conducători de la FCSB au primit azi vestea de la Gigi Becali | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a luat o decizie de ultim moment în privinţa lui Octavian Popescu. Plătit cu un salariu mic faţă de restul colegilor de la FCSB, atacantul cu care afaceristul vrea să facă milioane de euro va primi un contract mai bun.

Gigi Becali a decis să îi mărească salariul lui Octavian Popescu la FCSB

Luni, Gigi Becali a luat o nouă decizie în cadrul clubului. Pentru a-i da un imbold lui Octavian Popescu, cel care n-a mai avut realizările individuale din sezonul trecut, finanţatorul a decis să-i mărească salariul. 

Vestea a fost dată de Mihai Stoica, cel care a venit şi cu un exemplu, care l-a inclus pe David Miculescu, abia transferat de la UTA. 

”Azi, Gigi ne-a spus clar că îi va mări contractul lui Octavian Popescu, chiar dacă el nu a spus niciun cuvânt. Sunt chestii care-l pot afecta. A venit Miculescu, ei (n.r. - Octavian Popescu şi David Miculescu) sunt nedespărţiţi, vorbesc.

Tavi are acum jumătate din salariul lui Miculescu şi va fi la egalitate. Tavi are un an şi ceva în minus, dar are cifre la noi. Chiar dacă nu zice nimic, nu ai cum să nu gândeşti. Asta s-a reglat”, a spus MM Stoica, la OrangeSport.

Octavian Popescu a fost titular în returul din play-off-ul Conference League cu Viking, scor 3-1 pentru FCSB. Deşi nu s-a remarcat prin acţiunile sale specifice, Dică şi conducerea clubului au în continuare încredere în tânărul jucător. 

Popescu nu a fost titular în partida contra celor de la Hermannstadt. Echipa FCSB a terminat la egalitate pe teren propriu, duminică, cu formaţia FC Hermannstadt, scor 2-2, într-un meci din etapa a şaptea a Superligii.

Meciul a început cu un protest al jucătorilor, fotbaliştii echipei FC Hermannstadt fiind neplătiţi de câteva luni. Oaspeţii au deschis scorul pe Arena Naţională, prin Butean, în minutul 21. FCSB a egalat prin Dawa, şut spectaculos din careu, în minutul 34. Sibienii au preluat conducerea prin golul lui Paraschiv, care a înscris cu o lovitură de cap. Edjouma a egalat în minutul 90+1.

Afla mai multe despre: fcsb-becali-popescu-mm stoica 

viewscnt
Articole similare