Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Ofensivă totală" Olăroiu e pe cai mari în China după ultimul succes. Presa şi fanii sunt încântaţi de jocul lui Jiangsu Suning. Reacţie şi de la celebrul cotidian L'Équipe

"Ofensivă totală" Olăroiu e pe cai mari în China după ultimul succes. Presa şi fanii sunt încântaţi de jocul lui Jiangsu Suning. Reacţie şi de la celebrul cotidian  L'Équipegalerie foto

Fotbal

Comentarii

Cosmin Olăroiu continuă să impresioneze în Super Liga Chineză. Echipa sa a zdrobit-o pe Henan Jiaye în etapa a 8-a din China, scor 5-2.Ivan Santini a reuşit un hattrick, iar Eder Martins o "dublă"

Jiangsu Suning a spulberat-o pe Henan în etapa cu numărul 8 din China. Ivan Santini şi Eder Martins s-au distrat cu defensiva formaţiei adverse, iar Olăroiu şi elevii săi au cules laude la finalul jocului.

"Olăroiu a folosit o formaţie mult mai ofensivă, iar acest lucru s-a văzut în jocul echipei. Cei trei oameni din faţă, Santini, Teixeira şi Eder au zburdat pe teren. Echipa sa arată foarte bine" scrie presa din China, după succesul clar obţinut de Jiangsu Suning, 5-2 cu Henan.

 

 

"Jiangsu este mai ofensivă şi mai puternică decât anul trecut. Are deja o medie de 2 goluri pe meci, iar lucrurile arată excelent. Olăroiu are meritele sale" explică jurnalistul brazilian Leonardo Hartun, specialist în fotbalul chinez. Jiangsu i-a avut în teren contra lui Henan pe Miranda şi Alex Teixeira, ambii brazilieni. Chiar şi vârful italian Eder Martins are origini braziliene.

"Jiangsu Suning, ce meci minunat!" este titlul cu care chiar şi presa din El Salvador întâmpină rezultatul formatiei antrenate de Cosmin Olăroiu: "Jiangsu, formaţie antrenată de românul Olăroiu a câştigat clar în faţa lui Henan, dupa un meci minunat al formaţiei gazdă" scriu jurnaliştii de la Megavision.

 

 

Jiangsu Suning este a treia in grupa în care a fost repartizată în Super Liga Chineză, după Guangzhou şi Shandong Luneng. Trupa lui Olăroiu are al doilea atac din grupă şi al treilea la general din cele 16 echipe.

"Un câştig indiscutabil această idee a lui Cosmin Olăroiu de a schimba lucrurile în compartimentul ofensiv" este comentariul unui alt jurnalist chinez pe platforma de microblogging Weibo. "Felicitări Ivan, felicitări Cosmin Olăroiu! Avem speranţe anul acesta. Eu sunt chiar încântat de cum jucăm. Fără teamă, indiferent de adversar" scrie Xie Xian, un fan al echipei chineze, pe aceasi reţea.

Chiar şi prestigiosul cotidian L'Équipe a remarcat victoria formaţiei lui Olăroiu: "Ivan Santini, fostul jucător de la Caen şi Eder Martins, fost jucător la Inter şi Sampdoria, au făcut spectacol în China. Jiangsu Suning a învins Henan Jianye cu scorul de 5-2"

Afla mai multe despre: cosmin olăroiu 

viewscnt
Articole similare