Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Oferta a venit în ultima secundă!". SURPRIZĂ totală! Unde a ajuns Ionuţ Radu: anunţ OFICIAL al clubului

"Oferta a venit în ultima secundă!". SURPRIZĂ totală! Unde a ajuns Ionuţ Radu: anunţ OFICIAL al clubului

Serie A

Comentarii

Ionuţ Radu (22 de ani) va fi, până la finalul sezonului, fotbalistul lui Parma, după ce clubul italian a intervenit în ultimul moment şi i-a luat faţa lui Nice în privinţa românului. Informaţia publicată la începutul săptămânii de presa din Italia a fost confirmată, joi, de impresarul Crescenzo Cecere.

ULTIMA ORĂ | Ionuţ Radu a semnat cu Parma! Anunţul oficial a fost făcut de clubul italian joi seara. Portarul român a fost împrumutat până pe 30 iunie 2019 şi va purta tricoul cu numărul 92. 

Impresarii au negociat la sediul lui Inter plecarea lui Ionuţ Radu

Crescenzo Cecere şi Oscar Damiani au fost surprinşi în timp ce pătrundeau, luni după amiază, în sediul clubului Inter, cel de care aparţine Ionuţ Radu. Cum aventura la Genoa e ca şi terminată, deşi românul mai are contract până în vară cu "grifonii", cei doi impresari au pornit în căutarea unei noi echipe. 

Deşi Nice s-a arătat interesată de împrumutul lui Radu şi părea echipa favorită să semneze cu el, Parma a fost varianta aleasă de conducerea lui Inter şi de Ionuţ Radu: "Oferta a venit în ultima secundă. Parma avea nevoie de un portar şi l-a ales pe Radu. Ionuţ este un jucător important, tânăr, dar cu 50 de meciuri în Serie A. În sezonul trecut a ajutat-o pe Genoa să se salveze de la retrogradare. Suntem fericiţi acum cu alegerea făcută", a declarat impresarul fotbalistului român, Crescenzo Cecere. 

"Au fost multe oferte din afara Italiei, precum cea de la Nice. Inter a luat decizia de a merge împreună pe încă cinci ani. Să fie Radu înlocuitorul lui Handanovic? Noi sperăm. Handanovic este unul dintre cei mai buni portari din lume. La finalul sezonului vedem ce se întâmplă, dacă se întoarce la Inter, unde are multe de învăţat", a mai spus Crescenzo Cecere. 

Românul are garantat locul de titular, întrucât experimentatul Luigi Sepe este accidentat şi nu va mai evolua în acest sezon.

Parma este una dintre echipele de tradiţie din Italia, câştigătoare a două Cupe Uefa, a trei Cupe ale Italiei şi a unei Supercupe a Italiei. Clubul a fost fondat în 1913. 

Afla mai multe despre: ionut raduimprumut ionut raduionut radu parmaionut radu interionut radu genoatransfer ionut radu 

viewscnt
Articole similare