You are here:

"Oferta, acceptată". 50 de milioane de euro pentru primul transfer al verii la Manchester United!

"Oferta, acceptată". 50 de milioane de euro pentru primul transfer al verii la Manchester United!

Manchester United

Comentarii

Manchester United începe să mişte pe piaţa transferurilor, chiar cu EURO 2024 în desfăşurare. "Diavolii roşii" a făcut o ofertă de 50 de milioane de euro, acceptată de clubul care are fotbalistul sub contract, însă mutarea nu este făcută încă.

EURO 2024 a acaparat toată atenţia mass-media în startul verii, dar s-a deschis perioada de transferuri în campionatele mari din Europa şi există deja primele mutări. Manchester United a trimis o ofertă de 50 de milioane de euro pentru un fotbalist de viitor.

Lille a acceptat oferta lui Manchester United pentru Leny Yoro! Fotbalistul i-a pus pe "Diavoli" în aşteptare

Jurnalistul italian Fabrizio Romano a anunţat, marţi, că Manchester United a făcut o ofertă de 50 milioane de euro pentru Leny Yoro (18 ani), fundaşul central al lui Lille, pe care francezii au acceptat-o, însă mutarea nu este făcută în totalitate. Lipseşte acordul jucătorului!

Interesul lui Real Madrid pentru Leny Yoro îl face pe fundaşul central din "Hexagon" să pună pe "hold" oferta lui Manchester United. Conform sursei citate, Yoro îşi doreşte un transfer la Real Madrid, astfel că, chiar dacă Lille a acceptat oferta lui Manchester United, jucătorul ar putea să nu ajungă pe Old Trafford.

Leny Yoro a jucat 44 de meciuri (3690 de minute) în toate competiţiile sezonului la Lille, timp în care a marcat de trei ori.

  • 50 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Leny Yoro în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: manchester unitedtransferleny yororeal madrid 

viewscnt
Articole similare