You are here:

Ofertă BOMBĂ pentru George Puşcaş! Un club uriaş din Europa a pus banii pe masă pentru atacantul român: "Sper să nu se supere pe mine că am zis"

Ofertă BOMBĂ pentru George Puşcaş! Un club uriaş din Europa a pus banii pe masă pentru atacantul român: "Sper să nu se supere pe mine că am zis"
Comentarii

Echipa naţională de tineret a României a avut un parcurs excelent la Campionatul European din vară, astfel că echipele importante din fotbalul mare au început să se intereseze de jucătorii lui Mirel Rădoi.

România U21 a ajuns până în semifinalele Campionatului European, iar, imediat după turneul final din Italia şi San Marino, ofertele au început să curgă pentru jucătorii reprezentativei de tineret.

”Manea a avut ofertă, s-au cerut patru milioane de euro. Nedelcearu - patru milioane de euro (n.r. sumă cerută de UFA). Puşcaş, sper să nu să supere pe mine, a fost aproape de Fenerbahce pentru 5 milioane de euro. Ştefan, două milioane de euro, a fost aproape de o echipă din Rusia. Au fost aproape să se transfere, problema este că sumele cerute de cluburile lor au fost multe prea mari” , a spus Mirel Rădoi pentru Pro X.

Ce jucători s-au transferat după Euro 2019

George Puşcaş - cumpărat de Reading de la Inter cu 8 milioane de euro
Ianis Hagi - cumpărat de Genk de la FC Viitorul cu 4 milioane de euro
Alexandru Paşcanu - cumpărat de CFR Cluj de la Leicester cu 600 de mii de euro
Cristi Manea - împrumutat de FCSB de la Apollon Limassol

Afla mai multe despre: romaniaeuropuscas 

viewscnt
Articole similare