Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oferta care a declanşat scandalul la FCSB. Gigi Becali s-a opus transferului şi vestiarul a fost zguduit

Oferta care a declanşat scandalul la FCSB. Gigi Becali s-a opus transferului şi vestiarul a fost zguduit

Superliga

Comentarii

O ofertă de transfer venită pe adresa FCSB-ului a startul unui scandal uriaş. Cristi Bălgrădean a vrut să se transfere la Omonia Nicosia, Gigi Becali s-a opus, motiv pentru care portarul de 31 de ani n-a mai stat pe gânduri când a fost căutat de CFR Cluj.

Înainte să primească o ofertă de transfer de la CFR Cluj, Cristi Bălgrădean a fost dorit de Omonia Nicosia. Ciprioţii au luat legătura cu cei din conducerea FCSB-ului, contractul era foarte avantajos şi pentru jucător, dar Gigi Becali s-a ţinut tare, a cerut 500.000 de euro şi transferul a picat. În plus, şi Bogdan Argeş Vintilă a insistat ca Bălgrădean să rămână.

Cei de la Omonia Nicosia n-au fost de acord să plătească această sumă de transfer pentru un jucător care urma să devină în vară liber de contract. Cristi Bălgrădean a fost însă afectat de ratarea acestui transfer. Mai ales că Omonia îi oferea un salariu dublu faţă de cât câştiga la FCSB. Potrivit cyprustimes.com, propunerea de salariu pentru Bălgrădean a fost de 20.000 de euro pe lună, în condiţiile în care la FCSB câştiga lunar 10.500 de euro.

Bălgrădean n-a mai stat pe gânduri când a venit oferta de transfer de la CFR Cluj

Până la urmă, Cristi Bălgrădean a primit o propunere şi de la CFR Cluj şi n-a mai stat pe gânduri. Imediat după meciul cu Chindia, portarul în vârstă de 31 de ani a fost contactat de oficialii lui CFR Cluj, care i-au făcut o ofertă foarte tentantă. Bălgrădean a negociat un salariu de 25.000 de euro pe lună şi a primit 100.000 de euro la semnătură.

Campioana României a reuşit astfel să-l transfere pe portarul titular al unei rivale la titlu, o lovitură destabilizatoare. În plus, oficialii lui CFR Cluj plănuiau să anunţe mutarea chiar înaintea derby-ului cu FCSB, programat pe 15 martie 2020, meci transmis live de Telekom Sport 1. O astfel de veste chiar înainte de meciul direct i-ar fi demoralizat pe jucătorii lui Bogdan Vintilă. Însă planurile le-au fost date peste cap după ce Gigi Becali a aflat despre transferul lui Bălgrădean la CFR Cluj.

"Nu o să mai vadă niciun ban de la mine că nu s-a întâlnit hoţul cu prostul. Să nu mă enerveze că şi aşa suntem în Postul Paştelui şi nu am chef de scandal. Să îşi ia geanta şi să plece la fraţii lui de la CFR, că la noi nu are ce să mai caute. Nu îl mai suferă nimeni în vestiar, nici măcar colegii lui" , a comentat Gigi Becali pentru prosport.ro.

Afla mai multe despre: cristi balgradean 

viewscnt
Articole similare