Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oferta CFR-ului, respinsă! Clubul cere un milion de euro pentru a accepta transferul vizat de Dan Petrescu

Oferta CFR-ului, respinsă! Clubul cere un milion de euro pentru a accepta transferul vizat de Dan Petrescu

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj îl vrea pe tânărul portar Mihai Popa (21 de ani), goalkeeper cu evoluţii foarte bune în Liga1, care i-a luat ochii lui Dan Petrescu. Campioana României a şi făcut o ofertă pentru Popa, dar FC Voluntari a respins-o! Clubul ilfovean a anunţat oficial ce sumă vrea pentru a accepta transferul.

Transferul lui Mihai Popa la CFR Cluj este în pericol pentru că FC Voluntari solicită nu mai puţin de un milion de euro pentru a-l lăsa pe portar să plece.

Oferta CFR-ului, respinsă! Clubul cere un milion de euro pentru a accepta transferul vizat de Dan Petrescu

Evoluţiile lui Mihai Popa de la FC Voluntari i-au atras atenţia lui Dan Petrescu, antrenor care a solicitat transferul portarului la campioana României, CFR Cluj. Echipa din Gruia a şi făcut o ofertă pentru goalkeeper, dar s-a trezit că FC Voluntari a spus "nu", nemulţumită fiind de suma oferită.

Într-un comunicat oficial emis vineri, FC Voluntari a anunţă că vrea un milion de euro pentru a acceptat să se despart de Mihai Popa, iar transferul are şanse mici de reuşită dacă actuala ofertă nu va fi îmbunătăţită.

"În cazul ofertei făcute de echipa Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA  pentru achiziţionarea portarului Mihai Popa, Consiliul de Administraţie al FC Voluntari a mandatat conducerea societăţii să obţină un preţ de minimum 1 milion de euro pentru acest jucător. În acest moment, şansele acestui transfer sunt infime, ţinând cont de oferta formaţiei CFR 1907 Cluj", se arată în comunicatul FC Voluntari.

Mihai Popa a jucat 40 de meciuri în toate competiţiile pentru FC Voluntari, iar în 16 dintre ele a reuşit să ţină poarta intactă, având de multe ori intervenţii salvatoare.

  • 1 - un milion de euro este cota de piaţă a lui Mihai Popa în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: mihai popaofertafc voluntaricfr clujtransfersuma 

viewscnt
Articole similare