Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ofertă concretă pentru unul dintre preferaţii lui Gigi Becali. Câţi bani a oferit clubul care a contactat-o pe FCSB

Ofertă concretă pentru unul dintre preferaţii lui Gigi Becali. Câţi bani a oferit clubul care a contactat-o pe FCSB

FCSB

Comentarii

Sorin Şerban (22 de ani) a fost ofertat din Cipru, dar Gigi Becali a refuzat oferta primită pe numele unuia dintre preferaţii săi.

Unul dintre preferaţii lui Gigi Becali ar fi putut pleca de la FCSB dacă patronul roş-albaştrilor accepta oferta trimisă pe numele jucătorului. Sorin Şerban, fundaş stânga de meserie, a primit o ofertă din Cipru, de la Akritas, dar omul de afaceri nu a fost de acord cu suma de bani pe care o primea clubul în schimbul serviciilor sale.

Ofertă concretă pentru unul dintre preferaţii lui Gigi Becali. Câţi bani a oferit clubul care a contactat-o pe FCSB

Akritas, o echipă din Cipru, a fost interesată de transferul lui Sorin Şerban, unul dintre preferaţii lui Gigi Becali de la FCSB. ProSport scrie despre interesul ciprioţilor pentru Şerban, dar anunţă că posibila mutare a picat din cauza pretenţiilor lui Becali.

Omul de afaceri din Pipera a solicitat 100.000 de euro pentru împrumutul lui Sorin Şerban, plus alte 500.000 de euro pentru un transfer definitiv. Potrivit sursei citate, clubul din Cipru a refuzat să achite suma solicitată de Gigi Becali, astfel că mutarea a picat.

Dacă transferul lui Akritas, în Cipru, s-ar fi realziat, Sorin Şerban ar fi avut un salariu de 120.000 de euro pe an.

Transferat de FCSB de la Minaur Baia Mare, în 2019, Sorin Şerban a strâns 14 meciuri şi un assist la echipa mare FCSB, în 911 minute. Şerban e unul dintre preferaţii lui Gigi Becali, care aşteaptă să-l vadă din nou în teren pe fundaşul stânga. „Despre Şerban zicea toată lumea: «Domn’e să îl dăm». Eu zic că are calitate. Nu mă interesează pe mine ce au spus antrenorii. Toţi au spus să îl dăm. Mie dacă îmi place Şerban, eu îl ţin la echipă. Nu mă bag peste Dică, dar va veni vremea când Şerban va juca. Stai să ne revenim şi noi în campionat, dar va juca Şerban”, a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

  • 200.000 de euro este cota de piaţă a lui Sorin Şerban în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: sorin serbanofertaciprugigi becalifcsb 

viewscnt
Articole similare