Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ofertă confirmată pentru Dan Petrescu! Clubul a anunţat: e aşteptat să semneze. ULTIMA ORĂ

Ofertă confirmată pentru Dan Petrescu! Clubul a anunţat: e aşteptat să semneze. ULTIMA ORĂ

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu (53 de ani) poate pleca de la CFR Cluj, la scurt timp după ce a fost reinstalat pe banca tehnică din Gruia. Pe numele "Bursucului" există o ofertă clară de la o echipă din Golf, care îi oferă un salariu fabulos, confirmată din interiorul clubului CFR Cluj, de Cristi Balaj.

Ofertă confirmată pentru Dan Petrescu! Clubul a anunţat: e aşteptat să semneze. ULTIMA ORĂ

FRF l-a dorit pe Dan Petrescu pe postul de selecţioner, dar nu vrea să achite clauza de reziliere de 400.000 de euro, astfel că s-a reorientat spre Adrian Mutu, însă nici "Bursucul" nu duce lipsă de oferte. Pe numele său a sosit o propunere impresionantă din Golf, cu un salariu anual de patru milioane de euro, greu de refuzat.

Cristi Balaj, preşedintele CFR-ului, a confirmat oferta primită de Dan Petrescu, despre care a spus că există de mai multă vreme, dar acesta e sigur că "Bursucul" va rămâne în continuare la CFR Cluj şi-şi va respecta promisiunea făcută în momentul în care fostul arbitru a fost abordat pentru a ocupa funcţia de preşedinte în Gruia.

"Există acea ofertă din zona Golfului, e de mai multă vreme. Dar Dan Petrescu mi-a promis că vom fi împreună în următorii doi ani şi jumătate, colaborăm excelent. Am vorbit cu el şi nu mi-a dat de înţeles că va pleca. Avem antrenor, dar se poate întâmpla orice deoarece există acea clauză de reziliere", a spus Cristi Balaj la Pro X.

Dan Petrescu le-a oferit şeicilor acelaşi răspuns pe care l-a dat şi în cazul ofertei din partea Federaţiei Române de Fotbal, că vrea să spună "da" sau "nu" după ultimul meci al CFR-ului din acest an, pe 20 decembrie.

Al Arabi (iulie-decembrie 2014) şi Al Nasr (octombrie 2016-iunie 2017) sunt singurele echipe pe care Dan Petrescu le-a antrenat în zona Golfului.

Afla mai multe despre: dan petrescuofertaconfirmatacristi balaj 

viewscnt
Articole similare