Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ofertă de 10 milioane de euro pentru un fotbalist de la FCSB: "Am primit-o acum cinci zile!". Becali a dat răspsunsul pe loc: "Ca să nu mai existe negocieri sau discuţii"

Ofertă de 10 milioane de euro pentru un fotbalist de la FCSB: "Am primit-o acum cinci zile!". Becali a dat răspsunsul pe loc: "Ca să nu mai existe negocieri sau discuţii"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (62 de ani) a refuzat o ofertă de 10 milioane de euro pentru plecarea lui Olimpiu Moruţan (21 de ani) de la FCSB. Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit că primea toţi banii odată, dar n-a dezvăluit numele clubului care era gata să ofere un munte de bani pentru a pune mâna pe "wonderkid-ul" de la FCSB.

Ofertă de 10 milioane de euro pentru un jucător de la FCSB! Gigi Becali a dat răspunsul pe loc: "Ca să nu mai existe negocieri sau discuţii!"

Olimpiu Moruţan pare să fie urmrătorul produs de export de la FCSB, după plecarea lui Dennis Man şi scăderea de formă a lui Florinel Coman. Fostul jucător de la FC Botoşani face cel mai bun sezon al carierei şi echipe mari au pus ochii pe transferul lui. Inter, dar şi alte cluburi s-au arătat interesate de cumpărarea "perlei" lui Becali.

Totuşi, patronul FCSB nu e de acord să se despartă de Olimpiu Moruţan nici pentru 15 milioane de euro. Nu acum! Gigi Becali a vorbit despre oferta pe care a primit-o, susţine el, acum cinci zile. Clubul era gata să plătească toţi banii odată pentru Olimpiu Moruţan.

"Pe Morutan am avut o ofertă de 10 milioane de euro! Primeam toţi banii o dată. Eu am zis că nu-l dau nici cu 15 milioane, ca să nu mă mai bâzâie. Am avut oferta. «Vrei 10 milioane banii jos?». Am zis «Nu vreau nici 15!». Am spus asta ca să nu mai existe negocieri sau discuţii.

Morutan poate vă costa 5 sau 3 milioane. Dar poate face şi 30. Eu aşa vreau. Poate sunt nebun. Alţii ştiu mai bine, iar eu exagerez. Dacă demonstrez de o mie de ori, lumea tot nu crede. Oferta am primit-o acum 5 zile, nu e cea din iarnă. E un club din Europa. Nu pot să divulg echipă, nu e frumos. Oamenii au zis că poate vor reveni şi m-au rugat să fie secret. Am zis că nu e nicio problema", a spus Gigi Becali pentru gsp.ro.

Afla mai multe despre: gigi becalitransferofertaolimpiu morutanrefuz 

viewscnt
Articole similare