Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ofertă de 2.000.000 de euro pentru Juan Bauza, din Superligă!

Ofertă de 2.000.000 de euro pentru Juan Bauza, din Superligă!

Fotbal

Comentarii

Patronul celor de la FCU Craiova, Adrian Mititelu, a anunţat că a avut o ofertă de 2.000.000 de euro din Superligă pentru mijlocaşul argentinian Juan Bauza (27 de ani).

Adrian Mititelu nu a dorit să facă public şi numele echipei dispuse să ofere 2.000.000 de euro pentru Juan Bauza, însă opţiunile sunt oricum limitate: FCSB - acolo unde Gigi Becali a mai încercat să-l aducă - sau CFR Cluj, club care se află în reconstrucţie, pe toate palierele, dar care a încasat o sumă frumoasă din vânzarea de jucători în vara trecută.

  • O altă variantă ar fi Rapidul lui Dan Şucu, însă este greu de crezut că giuleştenii sunt dispuşi să facă o asemenea investiţie financiară într-un singur jucător.

Adrian Mititelu a confirmat oferta de 2.000.000 de euro pentru Juan Bauza

Aşadar, cel mai probabil, oferta de 2.000.000 de euro este venită dinspre FCSB. Recent, Gigi Becali a declarat că va mai face transferuri la echipă în această iarnă, doar dacă va fi vorba despre un jucător pe care îl cunoaşte deja şi este capabil să facă diferenţa. Descrierea perfectă a lui Juan Bauza.

Cu toate acestea, Adrian Mititelu a declarat că nu are de gând să-l cedeze pe Juan Bauza până în vara viitoare, deoarece mai are nevoie de el pentru atingerea obiectivului propus: câştigarea play-out-ului şi, de ce nu, câştigarea ultimului loc de cupele europene.

Bauza, 99% până la vară rămâne aici. Am avut negocieri, dar se pare că nu ne-am înţeles. Cel puţin la ora asta nu există o confirmare a solicitărilor noastre. Ultima zi de transferuri este luni, deci dacă până luni cei care îl doresc nu acceptă ultimele noastre condiţii, e clar că nu va pleca. Şi atunci, până la vară putem să contăm pe el.

Asta nu înseamnă că la vară va pleca. Vom decide asta în funcţie de evoluţia lui.

Puteam să îl dau şi în ţară cu 2 milioane de euro cel puţin. Dar nu vreau. Am avut cel puţin un club din ţară care a oferit atât. Nu ştiu cât înseamnă pentru opinia publică, dar pentru mine înseamnă foarte mult şi îl preţuiesc. Eu ştiu ce am în mână”, a declarat Adrian Mititelu, conform primasport.ro.

Afla mai multe despre: juan bauzaadrian mititelugigi becali 

viewscnt
Articole similare