Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ofertă de 20 de milioane de euro pentru Radu Drăguşin. ”Genoa a cerut 40!”. Ce forţă din Premier League îl are în vizor

Ofertă de 20 de milioane de euro pentru Radu Drăguşin. ”Genoa a cerut 40!”. Ce forţă din Premier League îl are în vizor

Serie A

Comentarii

Radu Drăguşin (21 de ani) este fotbalistul român cu cea mai mare cotă de piaţă în fotbalul mondial, iar în următoarele sezoane ar putea trece la următorul nivel.

Fundaşul central este cotat de specialiştii nemţi de la transfermarkt.de la 8 milioane de euro, la egalitate cu Răzvan Marin, însă preţul stabilit de Genoa este mult mai mare.

Ofertă de 20 de milioane de euro pentru Radu Drăguşin

Impresarul jucătorului, Florin Manea, a declarat că pe numele lui Radu Drăguşin a sosit o ofertă de 20 de milioane de euro din Serie A, în urmă cu câteva luni, însă Genoa nici nu a vrut să audă.

”Grifonii” au solicitat în schimbul fotbalistului nu mai puţin de 40 de milioane de euro, iar discuţiile au fost sistate.

Cu toate acestea, Florin Manea este de părere că în următoarele sezoane Radu Drăguşin s-ar putea transfera fără probleme pentru această sumă, mai ales dacă pe fir intră cluburile din Premier League.

Vorbesc, sunt în contact cu cluburi, dar el a ajuns deja la un nivel la care, pentru prima dată în cariera mea, nu mai este nevoie să sun eu pe cineva. Acum mă sună ei! Este o senzaţie extraordinară să vezi cine (n.r. - se interesează).

Am refuzat cluburi la care acum 4-5 ani aş fi mers pe jos dacă primeam ofertă. Îl luam în cârcă şi fugeam cu el! Dar acum nici nu le mai răspund la telefon, că ştiu de ce sună.

Genoa i-a stabilit un preţ destul de mare, în jurul a 40 de milioane. A fost o ofertă concretă de 20 de milioane acum, imediat înainte de încheierea sezonului. Oferta a fost din Italia, din Serie A. Au refuzat-o.

Atunci, eu ştiu pe unde se învârte (n.r. - preţul). Şi dacă mă sună PSV Eindhoven, de exemplu, eu ştiu că nu au cum să dea 40 de milioane. Dacă te sună din Anglia răspunzi, că acolo poate plăti oricine 40 de milioane.

Uite, Newcastle îl urmăreşte. Am vorbit cu directorul lor, mi-a spus: «Ne place, îl avem în minte».

Poate nu e pregătit încă, poate îl mai lasă un an şi îl ia apoi. Acum îndeplineşte condiţiile pentru Premier League, pentru că promovează în Serie A, are şi naţionala, meciuri jucate acolo. Vara asta cred că rămâne la Genoa”, a declarat Florin Manea, conform gsp.ro.

Afla mai multe despre: radu dragusinflorin manea 

viewscnt
Articole similare