Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ofertă de 3.000.000 de euro pentru un jucător al Farului! Care sunt şansele de transfer

Ofertă de 3.000.000 de euro pentru un jucător al Farului! Care sunt şansele de transfer

Fotbal

Comentarii

Gică Hagi (58 de ani) nu duce lipsă de oferte pentru jucătorii săi de la Farul, mai ales după titlul recent câştigat.

Conform informaţiilor oferite de gsp.ro, clubul de la malul mării se află în negocieri avansate cu un club din Premier League, interesat de una dintre ”perlele” lui Gică Hagi.

Adrian Mazilu, din nou în prim-plan

Sursa citată anunţă că Brighton, revelaţia sezonului trecut de Premier League, este interesată de achiziţionarea lui Adrian Mazilu (17 ani), ”aripa” care a strălucit sezonul trecut sub coordonarea ”Regelui”.

Se pare că Brighton ar fi făcut o ofertă de trei milioane de euro pentru fotbalistul român, plus alte bonusuri de performanţă.

Cu toate acestea, suma pare departe de ceea ce s-a speculat că aşteaptă Gică Hagi în schimbul fotbalistului său: aproximativ 8 milioane de euro.

Preşedintele celor de la Farul Constanţa, Gică Popescu (55 de ani), a declarat că, în momentul de faţă, nu există nicio înţelegere între ”marinari” şi vreun club din străinătate pentru cedarea lui Adrian Mazilu, dar timpul nu este pierdut.

Nu ne-am înţeles cu nimeni deocamdată”, a declarat ”Baciul”.

În schimb playsport.ro a anunţat că Farul şi Brighton au ajuns la un acord privind suma de transfer, iar acum mai rămân de pus la punct doar detaliile contractuale.

Adrian Mazilu ar urma să mai joace la Farul încă şase luni sau un an, până să meargă în Anglia.

 

Afla mai multe despre: adrian mazilubrightonhagi 

viewscnt
Articole similare