Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ofertă de nerefuzat: 15 milioane de euro pentru român! Giovanni Becali s-a dus direct la şefii lui Galatasaray cu anunţul despre transferul surprinzător

Ofertă de nerefuzat: 15 milioane de euro pentru român! Giovanni Becali s-a dus direct la şefii lui Galatasaray cu anunţul despre transferul surprinzător
Comentarii

Informaţii de ultim moment au fost publicate de presa din Turcia, după primele meciuri ale lui Alexandru Cicâldău şi Olimpiu Moruţan la Galatasaray. Agentul Giovanni Becali a luat legătura cu şefii multiplei campioane din Turcia, în vederea unui transfer al fostului mijlocaş al Universităţii Craiova.

În această vară, Galatasaray i-a transferat pe doi dintre cei mai importanţi fotbalişti români. Olimpiu Moruţan a plecat de la FCSB pentru 3.5 milioane de euro şi alte două milioane de euro pentru Gigi Becali, reprezentând bonusuri. Universitatea Craiova a încasat 6.5 milioane de euro pentru mijlocaşul Alexandru Cicâldău. 

Cei doi români sunt titulari în echipa lui Fatih Terim, care i-a introdus la mijlocul terenului, iar tricolorii şi-au făcut simţită prezenţa în echipa clubului din Istanbul, încă de la primele meciuri ale sezonului. 

Giovanni Becali s-a dus la şefii lui Galatasaray. Îl poate vinde pe Alexandru Cicâldău: "15 milioane de euro"

Giovanni Becali, cel care a intermediat transferurile, are o relaţie bună cu cei din conducerea lui Galatasaray. Impresarul monitorizează situaţia lor, iar în ultimele ore a luat legătura cu şefii clubului. 

Fotomac.com.tr a dezvăluit că Ioan Becali a trecut la acţiune, în privinţa lui Alexandru Cicâldău. După victoria cu Lazio, din grupele Europa League, în care cei doi români au fost printre cei mai apreciaţi de pe teren, şefii clubului de tradiţie din Super Lig s-au întâlnit cu impresarul român. 

El le-a făcut o promisiune, în urma căreia pot face profit de pe urma lui Alexandru Cicâldău: "Îl pot vinde pentru 15 milioane de euro la finalul sezonului, dacă vreţi. E pe radarul unor cluburi importante". Sursa citată nu a dezvăluit şi răspunsul venit dinspre reprezentanţii Cim Bom Bom, dar a menţionat că preşedintele Burak Elmas este încântat de investiţiile făcute în această vară. 

Progresul şi parcursul celor doi tricolori au fost remarcate şi de alţi impresari, notează publicaţia turcă Aspor: "Dacă Nelsson, Cicâldău şi Moruţan continuă să joace la fel, vor fi vânduţi pe sume mari", a declarat un agent pentru sursa citată.

Fostul fotbalist de la FCSB are un salariu anual de 630.000 de euro, în timp ce ex-mijlocaşul Universităţii Craiova primeşte 900.000 de euro pe sezon. 

Fatih Terim, decizie importantă în privinţa lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray. "Împăratul" s-a răzgândit

 
 

Afla mai multe despre: giovanni becaliolimpiu morutanalexandru cicaldaugalatasaraytransfer alexandru cicaldau 

viewscnt
Articole similare