Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ofertă de nerefuzat pentru Wayne Rooney. Se poate întoarce în Anglia mai repede decât ar fi crezut

Ofertă de nerefuzat pentru Wayne Rooney. Se poate întoarce în Anglia mai repede decât ar fi crezut
Comentarii

Legendarul jucător al celor de la Manchester United şi al naţionalei Angliei, Wayne Rooney, a fost ofertat de patronul de la Derby County pentru un post de antrenor-jucător în cadrul clubului din Championship. Atacantul agreează această idee şi merge la negocieri.

După ce zilele trecute, presa internaţională a punctat faptul că lui Wayne Rooney îi lipseşte Marea Britanie, patronul celor de la Derby County, Mel Morris, s-a oferit să-i dea o mână de ajutor. Îl cheamă "acasă", unde îi oferă un post de antrenor-jucător. În acest moment, la cârma echipei din Championship se află fostul internaţional olandez Phillip Cocu. Dacă cele două părţi se înţeleg, Wayne Rooney ar urma să-i fie asistent lui Cocu, dar şi vocea din teren.

O problemă ar putea reprezenta faptul că Wayne Rooney mai are contract cu echipa din Statele Unite ale Americii (MLS), DC United, până în vară anului 2021. Prestaţia foarte bună pe care o are peste ocean, va face dificilă trecerea lui Wayne Rooney încă de acum la Derby County, fiind un jucător exponenţial.

Actualul manager al celor de la Derby County, Phillip Cocu, nu a vrut să confirme, dar nici să infirme eventualul transfer. "În acest moment, nu pot spune nimic. Cum am spus şi înainte, lucrăm să facem o echipă competitivă. Nu este încă completă, dar lucrăm intens la acest lucru. Avem mulţi jucători pe care se ne bazăm în continuare. Peste câteva zile sper să vă pot spune mai multe. Nu vă pot spune nimic, până nu se vor realiza lucrurile", a spus Cocu, pentru TheSun. În prima etapă, Derby County a câştigat  în deplasare, pe terenul celor de la Huddersfield, scor 2-1.

Afla mai multe despre: wayne rooney 

viewscnt
Articole similare