You are here:

Ofertă de ultimă oră! Alexandru Creţu poate pleca mai devreme decât Alex Mitriţă. Mijlocaşul poate prinde contractul carierei

Ofertă de ultimă oră! Alexandru Creţu poate pleca mai devreme decât Alex Mitriţă. Mijlocaşul poate prinde contractul carierei
Comentarii

Alexandru Creţu (32 de ani) poate juca din nou în străinătate, după ce Universitatea Craiova a primit o ofertă de nerefuzat pentru mijlocaşul central.

Mihai Rotaru, pus într-o situaţie dificilă! Şi Alex Creţu a primit o ofertă importantă din străinătate

Conform unor informaţii primite de gsp.ro, Creţu a primit o ofertă din partea lui Al-Wahda, locul 5 din campionatul Emiratelor Arabe Unite.

Cele două părţi negociază, iar Rotaru este pe cale să îl piardă pe internaţionalul român. 

Lovitura vine după ce Mihai Rotaru, anunţase, la scurt timp după finalul meciului de la Sfântu Gheorghe, că Mitriţă are mari şanse să plece din Bănie în această vară.

  • 800.000 de euro e cota lui Alexandru Creţu, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com

Mijlocaşul defensiv a ajuns la Universitatea Craiova în vara lui 2021, gratis, de la FCSB. De atunci, a jucat 123 de meciuri pentru clubul de pe Ion Oblemenco, pentru care a reuşit 16 goluri şi 10 assisturi. 

Gâlcă, după Universitatea Craiova - Sepsi:

”Cum am mai spus, este începutul; vom vedea după vreo 10 etape şi atunci putem vorbi mai multe. În acest moment, echipa mea trebuie să dobândească mult mai multă omogenitate în următoarele etape, să se cunoască mai bine şi să crească din punct de vedere fizic”, a declarat antrenorul. 

În urma acestui rezultat, oltenii lui Gâlcă sunt pe primul loc, cu 11 puncte, la egalitate de puncte cu Oţelul, iar echipa lui Storck este pe patru, cu opt puncte.

VIDEO | Fotbal Frumos, în etapa a cincea din Superliga! S-a schimbat liderul, iar FCSB şi Hermannstadt au obţinut prima victorie din acest sezon

Afla mai multe despre: alexandru cretumitritauniversitatea craiovarotaru 

viewscnt
Articole similare