Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ofertă din Franţa pentru un atacant din Superligă. Când ar urma să se realizeze transferul

Ofertă din Franţa pentru un atacant din Superligă. Când ar urma să se realizeze transferul

Fotbal

Comentarii

Atacantul român Daniel Paraschiv, legitimat la FC Hermannstadt, rămâne unul dintre cei mai râvniţi jucători din fotbalul românesc.

Preşedintele celor de la FC Hermannstadt, Dani Coman, a afirmat că o echipă din Franţa s-a interesat de modul prin care îl poate achiziţiona pe atacantul Daniel Paraschiv (24 de ani).

Daniel Paraschiv, dorit în Franţa

Dani Coman a discutat cu şefii clubului francez, însă nu poate lua nicio decizie până când se va deschide din nou fereastra de transferuri, în ianuarie 2024.

Sunt multe de făcut la Hermannstadt. Chiar săptămâna trecută am avut o discuţie pentru Paraschiv, din Franţa, dar până la iarna nu putem să decidem nimic”, a declarat Dani Coman, conform iamsport.ro.

Nu este prima dată când Daniel Paraschiv are o ofertă din străinătate. Fotbalistul aflat şi-n vizorul echipei naţionale a fost dorit şi de către Mircea Lucescu la Dinamo Kiev, însă mutarea a picat din raţiuni ce ţin de războiul din Ucraina.

La un moment dat, s-a vorbit chiar de Girondins Bordeaux că ar fi interesată de serviciile atacantului român. Nu ar fi exclus ca şi de această dată să fie vorba tot despre clubul care evoluează Alexi Pitu.

De asemenea, au mai fost vehiculate cluburi din Ungaria şi Bulgaria pe urmele sale, însă niciodată nu s-a ajuns la o înţelegere finală. 

  • În plus, suporterii Rapidului îl cer de ceva timp pe Daniel Paraschiv la echipă, însă, cel mai probabil, suma pe care o doreşte Hermannstadt este mult prea mare pentru giuleşteni.
  • 1.000.000 de euro este cota de piaţă a lui Daniel Paraschiv, conform transfermarkt.de.

Afla mai multe despre: daniel paraschivdani comanfrantabordeaux 

viewscnt
Articole similare