Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ofertă din Liga 1 pentru un fotbalist de viitor de la FCSB. Răspunsul lui Gigi Becali a fost tranşant

Ofertă din Liga 1 pentru un fotbalist de viitor de la FCSB. Răspunsul lui Gigi Becali a fost tranşant

FCSB

Comentarii

Andrei Vlad este indiscutabil portarul preferat al lui Gigi Becali la FCSB. Cu toate acestea, nu ”Messi al portarilor” este goalkeeper-ul care a fost dorit de o altă echipă din Liga 1.

Poli Iaşi şi-a dorit să îl aducă înapoi sub formă de împrumut pe Ştefan Târnovanu. Potrivit ProSport, Gigi Becali a fost cel care s-a opus ca înţelegerea să aibă loc, deoarece a considerat că Duncan sau Răzvan Udrea de la FCSB 2 nu poate reprezenta o concurenţă motivantă pentru Andrei Vlad.

Spre finalul lunii septembrie a anului trecut, Ştefan Târnovanu a semnat cu FCSB pentru 200.000 de euro. Moldovenii au păstrat şi 15 % dintr-un viitor transfer. Omul de afaceri a fost de acord la acea vreme ca Târnovanu să rămână la Iaşi până în vara anului acesta.

”Sunt foarte fericit. Într-o săptămână s-a întâmplat imposibilul pentru mine. Am ajuns titular la Poli şi am semnat cu echipa cu care ţin de mic copil. De mic sunt stelist şi sunt fericit că am ajuns la această echipă.

Totul a fost foarte rapid, pe neaşteptate. Nu îmi este frică de concurenţa de la FCSB, iar când voi ajunge acolo voi lupta pentru postul de titular.”, a declarat Ştefan Târnovanu, conform sursei citate.

200.000 de euro este cota de piaţă a lui Ştefan Târnovanu, potrivit Transfermarkt.

Vezi aici pe cine a găsit Daniel Pancu ca înlocuitor pentru Târnovanu la Poli Iaşi. 

Afla mai multe despre: fcsbliga 1gigi becali 

viewscnt
Articole similare