Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oferta FCSB, "prea bună ca să fie refuzată". Becali i-a convins! Transferul, acceptat

Oferta FCSB, "prea bună ca să fie refuzată". Becali i-a convins! Transferul, acceptat

FCSB

Comentarii

FCSB a făcut o ofertă "prea bună ca să fie refuzată" pentru unul dintre transferurile pe care le-a realizat în această vară, când au sosit la echipă Damjan Djokovic, Alexandru Băluţă, Vlad Chiricheş, Siyabonga Ngezana, Dan Spătaru şi Cristi Ganea! Gigi Becali a convins imediat clubul de unde a cumpărat.

Transferul pentru care FCSB a plătit cea mai mare sumă în această vară, Siyabonga Ngezana de la Kaizer Chiefs pentru 600.000 de euro, a fost "o ofertă prea bună ca să fie refuzată", susţine presa din Africa de Sud într-un articol despre jucătorii care s-au despărţit de Kaizer Chiefs.

Gigi Becali a convins imediat cu oferat de transfer pe care a făcut-o: "Prea bună ca să fie refuzată"

Siyabonga Ngezana (26 de ani) a fost transferat de FCSB de la Kaizer Chiefs. Gigi Becali a convins imediat cu oferta pe care a înaintat-o, de 600.000 de euro. Presa din Africa de Sud catalogheaza suma plătită de "roş-albaştri" pentru fundaşul central drept "o ofertă prea bună ca să fie refuzată".

FCSB ar putea să mai facă un transfer din Africa de Sud, după ce Ngezana a dat satisfacţie în meciurile pe care le-a jucat în tricoul "roş-albaştrilor". Gigi Becali vrea un atacant, unul care în prezent este liber de contract. Judas Moseamedi (29 de ani) este vârful care trebuie să-i creeze concurenţă lui Andrea Compagno.

Într-un articol despre jucătorii de care Kaizer Chiefs s-a despărţit în aceată vară, presa din Africa de Sud scrie şi depsre plecarea lui Siyabonga Ngezana.

"Pe lângă numărul de veniri care îţi ia ochii, clubul a fost fără milă când a venit vorba despre plecări. Erick Mathoho, Phathutshedzo Nange, Kamohelo Mahlatsi, Khama Billiat, Cole Alexander, Austin Dube, Kgaogelo Sekgota and Caleb Bimenyimana au fost declaraţi surplus şi au fost lăsaţi să plece, iar oferta de 12 milioane de ranzi sud-africani pentru Siyabonga Ngezana a fost prea bună ca să fie refuzată", scriu jurnaliştii sud-africani.

Siyabonga Ngezana a fost titular în meciuriel cu Universitatea Craiova şi Farul, în care evoluţiile sale l-au mulţumit pe Gigi Becali.

  • 750.000 de euro este cota de piaţă a lui Siyabonga Ngezana în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: gigi becali oferta transfergigi becali oferta transfer fcsbgigi becali transfergigi becali oferta siyabonga ngezana 

viewscnt
Articole similare