Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oferta lui Becali l-a "înnebunit" pe fotbalistul din Liga 1: "A uitat cum îl cheamă"

Oferta lui Becali l-a "înnebunit" pe fotbalistul din Liga 1: "A uitat cum îl cheamă"

FCSB

Comentarii

Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoşani, a dezvăluit că oferta făcută de Gigi Becali lui Malcom Edjouma (25 de ani) l-a făcut pe fotbalist să "uite cum îl cheamă". FCSB l-a cumpărat pe Edjouma de la FC Botoşani cu 330.000 de euro.

Oferta lui Becali l-a "înnebunit" pe fotbalistul din Liga 1: "A uitat cum îl cheamă"

FCSB l-a cumpărat pe Malcom Edjouma cu 330.000 de la FC Botoşani, iar oferta primită de fotbalistul francez a fost greu de refuzat. Valeriu Iftime a dezvăluit că Edjouma "a uitat cum îl cheamă" când a aflat că Gigi Becali îi oferă 50.000 de euro la semnătura.

Declaraţia făcută de Valeriu Iftime vine în contextul în care a vorbit despre ratarea calificării în play-off şi a fost chestionat dacă nu cumva este din cauză că a cedat prea mulţi jucători importanţi pentru echipă.

Malcom Edjouma, Hervin Ongenda şi Bogdan Racoviţan au plecat, în iarnă, de la FC Botoşani: „Nu am făcut nimic decât cu ştirea lui Marius. La fiecare înlocuire am vorbit cu el. Nu am vândut nimic fără să spună el sută la sută: poate pleca, găsim altul. Fotbaliştii care pleacă de la noi, nu îi dau pentru că vreau eu. Este o relaţie pe care o am cu Marius, iar cei care au oferte bune pleacă.

A venit oferta lui Edjouma cu 50.000 la semnătură, a uitat cum îl cheamă. Lui Ongenda îi dădeau 250.000 la semnătură. El avea o datorie la Fiscul francez de 160.000 de euro. Puteam eu să-l mai ţin? Avem alţi fotbalişti pe care i-am pregătit. Discuţia cu Marius a fost că se rezolvă şi nu e niciun fel de problemă”, a declarat Valeriu Iftime pentru btonline.ro.

FC Botoşani a încasat 1,13 milioane de euro din transferurile lui Edjouma (FCSB), Ongenda (Apollon Limasol) şi Racoviţan (Rakow Czestochowa).

Afla mai multe despre: edjoumaofertabecalifc botosaniiftimebani 

viewscnt
Articole similare