Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oferta lui Gigi Becali pentru Deian Sorescu, confirmată! FCSB îl vrea: "Nu se poate lua cu suma asta!"

Oferta lui Gigi Becali pentru Deian Sorescu, confirmată! FCSB îl vrea: "Nu se poate lua cu suma asta!"

Dinamo București

Comentarii

Iuliu Mureşan, preşedintele lui Dinamo, a confirmat oferta făcută de FCSB pentru transferul lui Deian Sorescu (24 de ani), cel mai în formă fotbalist al "câinilor". Mureşan a transmis că suma ofertă de Gigi Becali nu este suficientă şi că oferta trebuie mărită pentru a se ajunge la o înţelegere.

Oferta lui Gigi Becali pentru Deian Sorescu, confirmată! Ce sumă a pus pe masă FCSB

Deian Sorescu e cel mai în formă fotbalist şi "produsul" cel mai vandabil al lui Dinamo, iar FCSB încearcă să profite de situaţia financiară grea prin care trece clubul şi-i ia cel mai bun jucător. Gigi Becali a oferit 700.000 de euro pentru Sorescu, ofertă confirmată de Iuliu Mureşan, însă suma nu e suficientă pentru a obţine serviciile omului de naţională.

În plus, Iuliu Mureşan a explicat faptul că nu doar FCSB a trimis o ofertă oficială pentru Deian Sorescu, dar şi cluburi din străinătate. Dinamo cere un milion de euro în schimbul lui Deian Sorescu.

„Cu suma asta (n.r. - 700.000 de euro) nu se poate lua Deian, deci trebuie să fie mai mulţi bani. Există o ofertă şi de la FCSB, şi de afară mai sunt ceva discuţii. Are o hârtie care nu mai e valabilă pentru că e semnată înainte de intrarea în insolvenţă şi suma aceea (n.r. un milion de euro) nu mai e valabilă. E mai mare. Dacă ne vom despărţi de Deian va fi pentru o sumă mult mai mare.

Aceeaşi situaţie ca şi în cazul lui Anton este şi la el, vom suferi foarte tare dacă va pleca. Echipa e foarte tânără, e nevoie de jucători experimentaţi, cu forţă, care să aducă echilibru în fiecare zi la antrenamente şi meciuri. Dacă pleacă Deian ar fi dezastru pentru club”, a declarat Iuliu Mureşan, citat de ProSport.

Sorescu joacă de trei ani în "Ştefan cel Mare", după ce a fost adus de la ASU Poli Timişoara. Fotbalistul ofensiv are un start de sezon excelent, cu cinci goluri marcate, în şase meciuri.

  • 1,4 milioane de euro este cota de piaţă a lui Deian Sorescu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: deian sorescuofertadinamofcsbgigi becaliiuliu muresan 

viewscnt
Articole similare