Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ofertă pentru Mirel Rădoi! Fostul selecţioner, înlocuitorul unui nume mare pe banca echipei campioane

Ofertă pentru Mirel Rădoi! Fostul selecţioner, înlocuitorul unui nume mare pe banca echipei campioane

Fotbal intern

Comentarii

Mirel Rădoi (40 de ani), fostul selecţioner al naţionalei României, se află pe lista lui Al Hilal, campioana din Arabia Saudită, care traversează un sezon slab în zona Goflului. Rădoi a jucat pentru Al Hilal, iar acum se află pe lista posibililor antrenori care să scoată echipa din criza prin care trece.

Ofertă pentru Mirel Rădoi! Fostul selecţioner, înlocuitorul unui nume mare pe banca echipei campioane

Al Hilal traversează un sezon sub aşteptări, fiind pe locul patru în clasamentul din Arabia Saudită, condus detaşat de Cosmin Contra şi Al Ittihad. Potrivit publicaţiei Al-Riadya, şefii lui Al Hilal au hotărât să se despartă de Leonardo Jardim, fostul antrenor de la AS Monaco, din cauza rezultatelor slabe.

Sursa citată scrie că Mirel Rădoi se află pe lista lui Al Hilal, iar suporterii pun presiun pe conducere. Mai mult, se pare că Mirel Rădoi a discutat deja cu şeicii care conduc Al Hilal, club pentru care a jucat pentru echipa din Golf între 2009 şi 2010. Totuşi, Mirel Rădoi nu e singurul nume de pe lista lui Al Hilal.

Jorge Jesus (67 de ani), care a mai antrenat aici în sezonul 2018/2019, şi argentinianul Juan Antonio Pizzi, fost selecţioner al Arabiei Saudite. De asemenea, publicaţia portugheză Abola scrie că argentinianul Ramon Diaz (62 de ani), acum la Al Nasr, ar avea şi el şanse mari să preia Al Hilal.

"Suporterii clubului pun o mare presiune pe conducerea clubului şi pe preşedintele Fahd bin Nafel pentru că nu au încredere în antrenorul Leonardo Jardim din cauza nivelului arătat de echipă şi a ultimelor rezultate, mai ales cele de la Cupa Mondială a Cluburilor, unde a pierdut cu 0-4 contra formaţiei Al Ahly, din Egipt", au mai scris saudiţii despre situaţia actuală de la Al Hilal.

Al Hilal a fost condusă în perioada iulie 2019 - februarie 2021 de Răzvan Lucescu, cel care a reuşit să câştige Liga Campionilor Asiei, titlul şi Cupa.



(الرياضية) pic.twitter.com/kjNiQEO3GZ

 

 

Afla mai multe despre: mirel radoiofertaal hilalantrenor 

viewscnt
Articole similare