You are here:

Ofertă pentru Pirlo, la o zi după ce şi-a anunţat retragerea. E dorit în Premier League!

Ofertă pentru Pirlo, la o zi după ce şi-a anunţat retragerea. E dorit în Premier League!
Comentarii

Ajuns la 38 de ani, Andreea Pirlo şi-a anunţat retragerea din fotbal! Mijlocaşul italian va spune adio fotbalului în luna decembrie, atunci când îi expiră contractul cu echipa New York City, din MLS.

"Vine momentul când realizezi că este timpul să faci asta. În fiecare zi ai probleme fizice, nu te poţi antrena aşa cum doreşti pentru că mereu ai o problemă. La vârsta mea este suficient, nu poţi juca până la 50 de ani. La 38 de ani este drept să laşi spaţiu jucătorilor mai tineri. Le voi da o mână de ajutor colegilor şi antrenorilor", a declarat Pirlo pentru Gazzetta dello Sport.

Andrea Pirlo şi-a început cariera la Brescia, într-un moment în care echipa era pregătită de Mircea Lucescu. În anul 2001 a fost vândut la AC Milan. De la ”diavoli” a plecat în anul 2011. A ajuns la Juventus şi a stat acolo până în 2015. De atunci şi până în prezent, Pirlo a jucat în MLS. 

Andrea Pirlo a câştigat tot ce putea câştiga un fotbalist: de două ori Liga Campionilor cu AC Milan, 6 campionate cu ”diavolii” şi cu ”Bătrâna Doamnă”, Supercupa şi Cupa Italiei. Împreună cu naţionala Italiei a devenit campion mondial în 2006 şi vice campion european în 2012.

N-au trecut multe ore de la anunţul că Pirlo se retrage că italianul a şi primit o ofertă de muncă. Antonio Conte îl aşteaptă pe Pirlo în staff-ul său de la Chelsea.

Afla mai multe despre: pirloitaliamilanjuventus 

viewscnt
Articole similare