Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ofertă pentru Zidane, în cazul despărţirii de Real. Ce echipă l-ar dori pe tehnicianul francez

Ofertă pentru Zidane, în cazul despărţirii de Real. Ce echipă l-ar dori pe tehnicianul francez

Real Madrid

Comentarii

Zidane e din ce în ce mai aparoape de o despărţire de Real, la finalul sezonului. Câştigătorul Balonului de Aur din 1998 ar avea deja o ofertă pe masă de la o altă mare echipă din Europa. Juventus l-ar fi sunat pentru a îi propune să preia echipa din vară. Formaţia din Torino se află pe locul 4 în Serie A, dar încă are şanse la titlu. ”Bătrâna doamnă” se află la 8 puncte de lnter, dar are un meci restant.

În vara lui 2020, Andrea Pirlo a fost anunţat ca antrenorul echipei U23 a lui Juventus. Era prima experienţă de antrenor a fostului internaţional italian, în urma studierii pentru licenţele UEFA. Însă, 9 zile mai târziu, după demiterea lui Sarri, ”bianconerrii” inexplicabil au ales să îl promoveze la prima echipă.

La doar 7 luni de la numirea pe bancă a actualului antrenor, Juventus caută deja un înlocuitor pentru Andrea Pirlo, iar alegerea conducerii pare a fi Zinedine Zidane. Francezul nu are un sezon bun cu Realul şi, dacă nu va câştiga Liga Campionilor, va părăsi clubul în vară. 

Jurnalistul Eduardo Inda a dezvăluit că oamenii din conducere ”bătrânei doamne” au iniţiat deja contactul telefonic cu Zidane şi îl văd pe acesta drept omul potrivit să conducă clubul într-o nouă eră. Cu echipa având o vârstă medie de 28 de ani, Juventus are nevoie de o reconstrucţie. Mulţi dintre jucătorii de bază sunt trecuţi de 30 de ani, iar ”bianconerrii” ar dori ca noul lor tehnician să se implice într-un proiect de durată.

 

Afla mai multe despre: zinedine zidanejuventusreal madrid 

viewscnt
Articole similare