Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ofertă surprinzătoare primită de Pep Guardiola. Spaniolul e ademenit cu un salariu uriaş pentru a prelua o naţională de top din fotbalul mondial

Ofertă surprinzătoare primită de Pep Guardiola. Spaniolul e ademenit cu un salariu uriaş pentru a prelua o naţională de top din fotbalul mondial
Comentarii

Confederaţia Braziliană de Fotbal (CBF) l-a contactat pe spaniolul Pep Guardiola, actualul manager al lui Manchester City, în vederea instalării sale pe postul de selecţioner al Braziliei după Cupa Mondială 2022, informează agenţia Xinhua.

Conform Globo Esporte, oficialii CBF au purtat discuţii în acest sens cu fratele şi, totodată, agentul lui Guardiola, Pere, căruia i-au prezentat un contract pe patru ani, cu un salariu de 12 milioane euro pe sezon.

Publicaţia citată susţine că noul preşedinte al CBF, Ednaldo Rodrigues, a acordat prioritate negocierilor cu Guardiola de la numirea sa la conducerea fotbalului brazilian, în luna martie.

Interesul CBF faţă de Pep Guardiola este cunoscut de mult, iar managerul lui Manchester City a dezminţit anterior speculaţiile cu privire la posibila sa mutare în America de Sud, spunând că postul de selecţioner ar trebui ocupat de un brazilian.

Actualul antrenor al Braziliei, Tite, a confirmat în luna februarie că va demisiona după Cupa Mondială de anul acesta, care se va disputa în Qatar, în perioada 21 noiembrie - 18 decembrie.

Contractul lui Pep Guardiola cu Manchester City urmează să expire în iunie 2023.

Afla mai multe despre: pep guardiola 

viewscnt
Articole similare