Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ofertă total surprinzătoare de pe alt continent pentru Florinel Coman. Becali: "Mi-au dat cinci milioane de euro" | EXCLUSIV

Ofertă total surprinzătoare de pe alt continent pentru Florinel Coman. Becali: "Mi-au dat cinci milioane de euro" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a dezvăluit că Florinel Coman a fost aproape de a pleca de la FCSB.

Conform declaraţiilor oferite de patronul FCSB-ului, o echipă din Argentina a fost dispusă să achite clauza de reziliere de cinci milioane de euro, însă fotbalistul n-a vrut să o părăsească pe vicecampioana României.

"Am avut ofertă pentru Coman de cinci milioane de euro. Asta era clauza, cinci milioane de euro. Chiar acum trei zile, dar mi-a zis el că face cum zic eu. Eu i-am zis să-mi spună echipa, cică era o echipă din Argentina. 

<<Florinele, ai familie, apartament, eşti în creştere de formă, poţi pleca oricând la o echipă mare din Europa! De ce să pleci şi să îţi blestemi zilele în Argentina?>>, iar el mi-a dat dreptate. Mi-a zis că oricum luase decizia.

Coman are clauză de cinci milioane de euro, iar clauza lui Olaru este de 20 de milioane de euro. Olaru mai avea încă trei ani de contract, aşa că am pus clauză mai mare" , a declarat Gigi Becali la Orange Sport.

FCSB - Sepsi 1-0

FCSB a învins-o, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, pe Sepsi, într-un meci din etapa a 25-a a Superligii.

Golul a fost marcat de Băluţă ’16.

  • FCSB: Târnovanu – Pantea, Ngezana, Dawa, Radunovic – Olaru, Lixandru, Alhassan – Al. Băluţă (Creţu ’90), Miculescu (Ov. Popescu ’64), Fl. Coman (Phelipe ’46). Antrenor: Elias Charalambous
  • Sepsi: R. Niczuly – Oroian (Renta ;88), Kecskes (Bălaşa ’88), D. Ciobotariu, Dumitrescu (Varga ’61) – N. Păun – Kallaku (I. Gheorghe ’88), C. Matei, Aganovic (Rondon ’72), Fl. Ştefan – Safranko. Antrenor: Bernd Storck

FCSB este lider în clasament, cu 54 de puncte, cu nouă mai multe faţă de a doua clasată, Rapid. Sepsi este pe 7, cu 33 de puncte.

Afla mai multe despre: florinel comanfcsb 

viewscnt
Articole similare