Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oferte importante primite de Victor Piţurcă. Fostul selecţioner a dezvăluit ce echipă uriaşă îl doreşte: "Este cea mai bună de acolo"

Oferte importante primite de Victor Piţurcă. Fostul selecţioner a dezvăluit ce echipă uriaşă îl doreşte: "Este cea mai bună de acolo"
Comentarii

Victor Piţurcă nu duce lipsă de oferte după despărţirea de U Craiova. Fostul selecţioner a dezvăluit că mai multe cluburi îl doresc şi a confirmat numele uneia dintre echipe.

Ofertele au curs pentru Victor Piţurcă odată ce am fost pus pe liber de U Craiova, însă fostul selecţioner nu a acceptat, până acum, niciuna dintre ele. Este bine cunoscut faptul că Piţurcă este foarte atent atunci când alege să semneze cu o echipă.

"A fost o discuţie cu un club din Golf. Am primit două oferte din Kuweit zilele acestea, dar campionatul se va relua foarte târziu, deci nu se pune problema. Nu vreau să vă spun mai multe, e o echipă de acolo, cea mai bună. Nu vreau să spun despre cine este vorba. În momentul ăsta nu se pune problema. Au fost şi alte oferte, unele de la echipe pe placul meu, dar nu ne-am înţeles la bani. Dar oferte au fost", a declarat Piţurcă la Realitatea Plus. 

Ulterior, Piţurcă a confirmat că numele echipei care l-a ofertat este Kuwait SC, campioana din sezonul 2018-2019. De altfel, clubul are nu mai puţin de 51 de trofee câştigate în istoria de 59 de ani. În trecut, la Kuwait SC a fost antrenor un alt român. Echipa a fost pregătită în perioada 2012-2014 de Ion Marin. 

Afla mai multe despre: victor piturcakuwait sc 

viewscnt
Articole similare