Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oferte pentru Nicolae Dică: "Am avut discuţii". Echipele din Liga 1 l-au vrut pe secundul lui Rădoi | EXCLUSIV

Oferte pentru Nicolae Dică: "Am avut discuţii". Echipele din Liga 1 l-au vrut pe secundul lui Rădoi | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Invitat la Telekom Sport, la Sport Report, Nicolae Dică (41 de ani) a dezvăluit că a avut oferte de a pleca de la naţională în perioada următoare. Sepsi, dar şi alte echipe din Liga 1 l-au vrut pe secundul lui Mirel Rădoi la echipa naţională a României, dar Dică nu a dat curs ofertelor.

Oferte pentru Nicolae Dică: "Am avut discuţii". Echipele din Liga 1 l-au vrut pe secundul lui Rădoi

Nicolae Dică e secundul lui Mirel Rădoi din 2019, de când Rădoi a preluat echipa naţională a României, iar ultima echipă de club antrenată a fost FC Argeş, între iunie şi octombrie 2019. De când e la naţională, Nicolae Dică a avut mai multe oferte de reveni în Liga 1, dar nu le-a dat curs.

Dică a dezvăluit totul în cadrul emisiunii Sport Report, de la Telekom Sport. Fostul antrenor de la FCSB a spus că duce dorul muncii de zi cu zi pe care o făcea atunci când era antrenor de club. "Eu, da, am mai avut discuţii. Nu vreau să comentez. M-am bucurat şi când am fost pe lista lui Sepsi, dar şi altor cluburi din Liga 1. Îmi lipseşte munca de zi cu zi. La naţională e mai mult muncă de birou. Ca şi pregătirea jocului nu e nicio diferenţă", a spus Nicolae Dică.

Nicolae Dică, dorit de Sepsi!

Sepsi e singurul nume de club din Liga 1 pe care l-a pronunţat Nicolae Dică, la Telekom Sport. Echipa patronată de Laszlo Dioszegi l-a dorit pe secundul lui Rădoi pe vremea când îi căuta un înlocuitor lui Leo Grozavu. Dioszegi a anunţat că Dică e dorit la Sepsi, însă în cele din urmă a fost ales Cristiano Bergodi. Italianul încearcă să redreseze echipa din Covasna, care pare că nu se regăseşte după ce anul trecut a jucat în play-off.

FCSB şi FC Argeş sunt echipele de club pe care le-a antrenat Nicolae Dică în cariera de antrenor principal.

Afla mai multe despre: nicolae dicaoferteliga 1sepsi 

viewscnt
Articole similare