Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | 5 transferuri la Dinamo! Un fost jucător de la FCSB şi un fost atacant al "câinilor" au semnat

OFICIAL | 5 transferuri la Dinamo! Un fost jucător de la FCSB şi un fost atacant al "câinilor" au semnat
Comentarii

FC Dinamo a anunţat, marţi, transferurile jucătorilor Alexandru Pop, Ionuţ Bobea, Iulian Roşu, Alin Şerban şi Cătălin Ţîră la gruparea bucureşteană.

Alexandru Pop, 29 de ani, atacant, a debutat pentru Gloria Bistriţa şi a mai evoluat în carieră pentru Dunărea Călăraşi, Dacia Unirea Brăila, UTA, Aerostar Bacăr, Viitorul Tg. Jiu, Poli Timişoara, Rapid, Minaur Baia Mare şi AFC Odorheiu Secuiesc.

Născut la 1 mai 2002, mijlocaşul Ionuţ Bobea vine de la AFC Odorheiu Secuiesc şi a adunat primele minute în tricoul dinamoviştilor în meciurile amicale cu SC Popeşti Leordeni şi CS Tunari.

Mijlocaş, Iulian Roşu (28 de ani), ultima oară la divizionara secundă Metaloglobus, a făcut parte din lotul Astrei Giurgiu, campioană în urmă cu 6 ani. Fost internaţional U17, U19 şi U21 al României, Iulian Roşu are două meciuri în grupele Europa League, în 2011, în tricoul celor de la FCSB.

Alin Şerban, mijlocaş născut pe 7 septembrie 2002, şi-a început cariera la CS Mioveni, echipă cu care a promovat în Liga 1 în vara anului 2021. Sezonul trecut a fost împrumutat de CS Mioveni la Viitorul Dăeşti.

Format la Academia de juniori a clubului Dinamo, atacantul Cătălin Ţîră (28 de ani) a mai evoluat sezonul trecut pentru Dinamo, 8 jocuri şi un gol în tricoul alb-roşu, iar în prima parte acestui an a evoluat pentru italienii de la Bisceglie.

Afla mai multe despre: dinamotransferurioficial 

viewscnt
Articole similare