Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | 6 vedete, OUT de la CFR Cluj. Dan Petrescu a luat o decizie radicală

OFICIAL | 6 vedete, OUT de la CFR Cluj. Dan Petrescu a luat o decizie radicală

CFR Cluj

Comentarii

Nu mai puţin de 6 vedete din echipa lui CFR Cluj nu mai intră în planurile lui Dan Petrescu.

Venirea lui Dan Petrescu a adus schimbări masive în lotul lui CFR Cluj. 6 vedete nu mai intră în planurile noului antrenor al campioanei şi, cel mai probabil, mulţi dintre aceşti jucători vor pleca.

Cine sunt cele 6 vedete OUT de la CFR Cluj. Dan Petrescu a tăiat în carne vie

Când Neluţu Varga a decis să-i demită pe Marius Şumudică şi pe Marian Copilu, mai mulţi jucători de la CFR Cluj au făcut front comun cu fostul antrenor. Câţiva dintre ei nu mai intră acum în planurile lui Dan Petrescu.

Este un lucru confirmat de lista oficială pe care Dan Petrescu a trimis-o la UEFA, pentru meciurile din grupele Conference League.

De pe această listă au fost scoase 6 vedete, chiar jucătorii despre care au apărut informaţii că ar urma să se despartă de CFR Cluj.

Lista trimisă de CFR Cluj la UEFA cuprinde doar 23 de nume, dar poate fi completată cu câţiva jucători de pe lista B, cum ar fi portarul Otto Hindrich. 

Lista de jucători trimisă de CFR Cluj la UEFA pentru meciurile din Conference League:

  • Portari: Cristiano Figueiredo, Cristian Bălgrădean
  • Fundaşi: Andrei Burcă, Cristi Manea, Daniel Graovac, Denis Ciobotariu, Mateo Susic, Rachid Bouhenna, Mario Camora, Mike Cestor, Florin Ştefan
  • Mijlocaşi: Jonathan Rodriguez, Runar Mar Sigurjonsson, Ciprian Deac, Juan Culio, Bismark Adjei-Boateng, Claudiu Petrila, Mihai Bordeianu
  • Atacanţi: Adrian Alexandru Paun, Billel Omrani, Ionuţ Costache, Gabriel Debeljuh, Denis Alibec

Pe această listă nu se găsesc 6 dintre vedetele CFR-ului: Giedrius Arlauskis, Iasmin Latovlevici, Ovidiu Hoban, Anas Tahiri şi Guessouma Fofana. Cei mai mulţi dintre aceştia îşi vor rezilia contractele cu CFR Cluj.

Dintre cei 6 care sunt OUT de pe lista UEFA, Alex Chipciu ar putea continua în Gruia. Mijlocaşul de 32 de ani mai are contract până în vara lui 2022 şi compensaţiile financiare pentru reziliere ar fi uriaşe, în contextul în care Chipciu are un salariu de 360.000 de euro pe an.

În plus, fostul internaţional român are de recuperat 260.000 de euro de la CFR Cluj, bani ce reprezintă salarii şi prime restante.

Într-o situaţie specială este Giedrius Arlauskis. Portarul în vârstă de 33 de ani ar fi fost dorit în continuare de Dan Petrescu, însă Arlauskis este hotărât să plece după ce Marian Copilu, de care este foarte apropiat, a fost demis de la CFR Cluj.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare