You are here:

OFICIAL | A plecat de la FCSB! "Perla" s-a despărţit de campioana României şi a fost prezentat la altă echipă

OFICIAL | A plecat de la FCSB! "Perla" s-a despărţit de campioana României şi a fost prezentat la altă echipă

FCSB

Comentarii

FCSB a pierdut o "perlă" pe care o avea în propria curte.

Matei Tănasă (18 ani), fotbalist adus de la Poli Iaşi împreună cu fratele său, Andrei, a plecat de la FCSB. Concurenţa de la campioana României i-a fost fatală puştiului, care a apucat să debuteze la echipa mare, dar n-a fost folosit în mod constant.

Matei Tănasă a plecat de la FCSB şi s-a întors la Poli Iaşi

În februarie 2022, Matei Tănasă a debutat pentru FCSB în meci cu Academica Clinceni, dar n-a primit multe şanse la echipa "roş-albastră". A plecat şi a fost deja prezentat la o altă echipă, Poli Iaşi, fostul său club.

”Bine ai revenit, Matei! Matei Tănasă a semnat contractul de jucător profesionist cu Poli Iaşi. Născut la data de 8 octombrie 2005, tânărul fotbalist polivalent, cu talia de 1,80m, s-a format la Didi Junior Iaşi, de unde a ajuns la FCSB.

În sezonul trecut a evoluat de 27 de ori pentru Gloria Buzău, cu care a promovat în Superligă. Mult succes în Copou, Matei!”, este mesajul postat de gruparea ieşeană pe contul de Facebook.

Matei Tănasă a fost împrumutat de FCSB la Gloria Buzău în sezonul trecut. A jucat 27 de meciuri (1572 de minute), însă n-a reuşit să marcheze sau să ofere pase de gol.

  • 350.000 de euro este cota de piaţă a lui Matei Tănasă în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsbmatei tanasaoficialplecarepoli iasi 

viewscnt
Articole similare