Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | A plecat de la PSG şi s-a transferat în Premier League!

OFICIAL | A plecat de la PSG şi s-a transferat în Premier League!

PSG

Comentarii

Paris Saint-Germain are un acord pentru prima plecare a verii de pe Parc des Princes. Portarul Alphonse Areola (29 de ani), crescut de PSG, va fi cumpărat de un club din Premier League.

UPDATE 27 iunie, 22:12 - OFICIAL! West Ham a oficializat transferul lui Alphonse Areola de la PSG! Clubul englez va plăti aproximativ 9 milioane de euro pentru portar.


Parisul vine primul jucător în această vară, prima tranzacţie pe piaţa transferurilor după ce l-a convins pe Kylian Mbappe să-şi pună semnătura pe un nou contract valabil până în 2025.

"Acord". PSG a bătut palma cu clubul pentru transfer: pleacă de pe Parc des Princes!

Alphonse Areola a fost împrumutat la West Ham, în Premier League, în iulie 2021, iar prestaţiile sale i-au convins pe şefii "ciocănarilor" să-l cumpere definitiv. Potrivit site-ului fichajes.net, care-l citează pe italianul Fabrizio Romano, PSG şi West Ham au un acord pentru transferul lui Areola.

Suma de transfer nu este specificată, însă este de aşteptat să nu fie una foarte mare. Potrivit sursei citate, transferul lui Areola la West Ham va fi oficializat săptămâna viitoare, după ce cluburile au ajuns la un acord.

Alphonse Areola a jucat 17 meciuri în toate competiţiile sezonului trecut la West Ham, cu care a ajuns până în semifinalele Europa League, iar în opt din cele 17 partide nu a luat gol.

Afla mai multe despre: alphonse areolatransferacordpsgwest ham 

viewscnt
Articole similare