Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | A plecat de la U Craiova şi a semnat în străinătate! Contract până în 2025

OFICIAL | A plecat de la U Craiova şi a semnat în străinătate! Contract până în 2025
Comentarii

Mirko Pigliacelli (29 de ani) a plecat de la U Craiova. Oltenii au anunţat oficial despărţirea de portarul italian, care va juca pentru Palermo, în Serie B.

După patru ani petrecuţi la U Craiova, Mirko Pigliacelli a plecat din Bănie. Nu i-a fost prelungit contractul şi s-a înţeles cu italienii de la Palermo.

OFICIAL | A plecat de la U Craiova şi a semnat în străinătate!

U Craiova a anunţat oficial, vineri, plecarea lui Mirko Pigliacelli de la echipă. Italianul va reveni în ţara natală, unde s-a înţeles cu Palermo. Asta după ce oltenii nu i-au făcut nicio ofertă de prelungire a contractului în Bănie, în ciuda faptului că era titularul postului de portar.

"Mulţumim, Mirko Pigliacelli! Goalkeeperul italian a fost transferat definitiv la Palermo. Ştiinţa îi mulţumeşte lui Mirko pentru cei 4 ani petrecuţi împreună, pentru toate paradele şi pentru toate pasele de contraatac uluitoare. Mirko este şi va rămâne unul de-ai noştri şi ceva ne spune că va reveni cândva în locul de care s-a îndrăgostit. Grazie mille, Mirko!", se arată în comunicat oficial al oltenilor.

Mirko Pigliacelli a jucat 166 de meciuri în tricoul celor de la U Craiova, unde a ajuns pentru prima dată în 2018. În 68 dintre cele 166 de partide a reuşit să păstreze poarta intactă şi a marcat chiar şi un gol, într-un derby cu FCSB, din penalty.

La Palermo, Mirko Pigliacelli a semnat un contract pe trei ani, până în 2025.

  • 2 - trofee a câştigat Mirko Pigliacelli în tricoul Craiovei, Cupa româniei în 2021 şi Supercupa României în 2022

Afla mai multe despre: mirko pigliacelliu craiovaplecareoficialpalermo 

viewscnt
Articole similare