Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | A trecut pe la Barcelona şi Real Madrid, iar acum a ajuns în România. Mutare spectaculoasă în Superligă

OFICIAL | A trecut pe la Barcelona şi Real Madrid, iar acum a ajuns în România. Mutare spectaculoasă în Superligă

Superliga

Comentarii

Petrolul Ploieşti a reuşit să aducă la echipă un fost internaţional de juniori, format la marile cluburi din Spania, Barcelona şi Real Madrid.

OFICIAL | Petrolul a luat un jucător trecut pe la Barcelona şi Real Madrid

Petrolul Ploieşti a anunţat, joi, transferul tânărului jucător David Andrei Vraciu, înţelegerea fiind valabilă până în 2025.

”În vârstă de 21 de ani, David Vraciu vine din Spania, acolo unde a început fotbalul la Academia lui CF Barcelona, pentru ca mai apoi, timp de 6 ani, să se formeze, ca junior, la Real Madrid.

A continuat, din 2016, la Academia unui alt club important, CF Valencia, iar, ulterior, a evoluat pentru Almeria U19 şi, ultima dată, UD Almeria B.

Cu selecţii la loturile naţionale „U16” şi „U17”, David Vraciu va completa, astfel, grupul jucătorilor „under” din lotul echipei noastre.

Îţi dorim mult succes şi multe realizări în echipa lupilor galbeni!”, a transmis clubul de pe ”Ilie Oană”, pe pagina de Facebook.

Petrolul Ploieşti se află pe locul 5 în campionat, cu 13 puncte acumulate în primele opt etape din Superligă. După meciurile echipei naţionale, prahovenii o vor întâlni pe teren propriu pe FC Hermannstadt.

Afla mai multe despre: superligapetrolul ploiestidavid vraciu 

viewscnt
Articole similare