Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | AC Milan a anunţat despărţirea de Stefano Pioli: ”Mulţumim din suflet pentru un titlu de neuitat”

OFICIAL | AC Milan a anunţat despărţirea de Stefano Pioli: ”Mulţumim din suflet pentru un titlu de neuitat”

AC Milan

Comentarii

AC Milan şi Stefano Pioli (58 de ani) au anunţat că nu vor mai continua împreună, urmând ca vicecampioana Italiei să fie preluată de un alt antrenor în sezonul viitor.

Pioli nu mai este antrenorul lui AC Milan

Tehnicianul Stefano Pioli părăseşte AC Milan, a anunţat vineri, 24 mai, clubul din Serie A, după un sezon încheiat fără vreun trofeu câştigat.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Echipa de 19 ori campioană a Italiei termină pe locul doi acest sezon, la mare distanţă de campioana Inter Milano, şi a avut un parcurs modest în Liga Campionilor şi în cupele interne.

"AC Milan le mulţumeşte din suflet lui Stefano Pioli şi întregului său staff pentru că au condus prima echipă în ultimii cinci ani, asigurând un titlu de neuitat în Ligă şi restabilind prezenţa constantă a lui AC Milan în competiţia europeană de top", a precizat clubul.

"Profesionalismul şi simţul uman al lui Stefano au contribuit în mod semnificativ la creşterea echipei, întruchipând valorile fundamentale ale clubului încă din prima zi", s-a mai arătat în comunicatul emis de vicecampioana Italiei.

Pioli, care i-a condus pe "rossoneri" la primul lor titlu din Serie A în peste un deceniu, în 2022, a semnat cu Milan în 2019. Precedentul titlu data din anul 2011, cu Massimiliano Allegri la cârmă.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Milan, de şapte ori câştigătoare a Ligii Campionilor, a părăsit competiţia în acest sezon în faza grupelor, iar în Cupa Italiei s-a oprit în sferturile de finală.

AC Milan joacă sâmbătă, 25 mai, în utima etapă din Serie A, pe teren propriu, cu Salernitana, ultima clasată a campionatului.

Afla mai multe despre: ac milanserie astefano pioli 

viewscnt
Articole similare