Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Alexandru Cicâldău, prezentat la Al Ittihad Kalba!

OFICIAL | Alexandru Cicâldău, prezentat la Al Ittihad Kalba!

Campionate

Comentarii

Alexandru Cicâldău (25 de ani) a ajuns la Al Ittihad Kalba, în Emiratele Arabe Unite, împrumutat de la Galatasaray.

UPDATE 22:17 - OFICIAL! Alexandru Cicâldău, prezentat oficial la Al Ittihad Kalba!

 


Deşi avea şi alte oferte, de la Sampdoria şi Nantes, Alexandru Cicâldău a fost împrumutat de Galatasaray în zona Goflului, la Al Ittihad Kalba.

Surpriză uriaşă! Unde l-a trimis Galatasaray pe Alexandru Cicâldău şi cât au încasat turcii

Presa din Turcia a anunţat, sâmbătă, trecerea lui Alexndru Cicâldău la Al Ittihad Kalba, în Emiratele Arabe Unite. Clubul din zona Goflului a plătit, potrivit sursei citate, 900.000 de euro pentru a-l lua pe Cicâldău sub formă de împrumut de la Galatasaray.

Într-un sezon la Cim Bom Bom, fostul jucător al Craiovei a reuşit 5 goluri şi 4 pase de gol în 44 de partide. 

La Al Ittihad Kalba, Cicâldău va călca pe urmele lui Mihai Costea şi Florentin Matei, jucători români care au evoluat şi ei pentru Kalba. Peste câteva zile, Cicâldău poate debuta la noua sa echipă, în campionatul Emiratelor Arabe United, contra celor de la Al Bataeh.

Pe numele lui Alexandru Cicâldău au existat oferte de la Sampdoria, care l-a dorit pe mijlocaş şi a oferit cinci milioane de euro celor de la Galatasaray. De asemenea, L'Equipe a anunţat că Nantes, fosta echipă a lui Ciprian Tătăruşanu, s-a interesate de serviciile celui pe care Galata a plătit 6,5 milioane de euro.

  • 7,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Alexandru Cicâldău în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: alexandru cicaldaual ittihad kalba 

viewscnt
Articole similare