Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Ancelotti a fost demis de Bayern după umilinţa cu PSG! Cine îl poate înlocui

OFICIAL | Ancelotti a fost demis de Bayern după umilinţa cu PSG! Cine îl poate înlocui
Comentarii

UPDATE 16:53 | Bayern Munchen a anunţat oficial despărţirea de Carlo Ancelotti.

Francezul Willy Sagnol a fost numit interimar, iar conform presei germane fostul german ar putea primi şansa de a o antrena pe Bayern, echipă pentru care a şi jucat aproape un deceniu, între 2000 şi 2009. 

O altă variantă pentru înlocuirea lui Ancelotti e reprezentată de Thomas Tuchel (44 de ani), în prezent liber de contract, după ce între 2015 şi 2017 a antrenat-o pe Borussia Dortmund.


Antrenorul italian Carlo Ancelotti ar putea fi demis de la conducerea tehnică a campioanei Germaniei, Bayern Munchen, după înfrângerea categorică suferită la Paris, scor 0-3, cu PSG, în Liga Campionilor. 

Presa din Germania precizează că oficialii lui Bayern se vor întruni într-o şedinţă în care vor fi analizate rezultatele echipei din ultima perioadă. În cadrul acestei întâlniri se va discuta şi demiterea antrenorului.

Pe lista posibililor înlocuitori ai lui Ancelotti se află francezul Willy Sagnol, acum secund al italianului, şi germanul Thomas Tuchel, fost antrenor al Borussiei Dortmund şi al formaţiei Mainz.

Bayern nu stă bine nici în campionat. Obişnuită să fie mereu pe prima poziţie a clasamentului, formaţia bavareză este acum pe locul 3, cu 13 puncte în şase etape, după rivala Borussia Dortmund, 16 puncte, şi Hoffenheim, 14 puncte.

În vârstă de 58 de ani, Ancelotti este în funcţie la Bayern din vara anului 2016. În acelaşi timp, presa italiană anunţă că Don Carlo a început deja negocierile cu AC Milan, echipă alături de care a cucerit numeroase trofee. 

Afla mai multe despre: bayern munchenbundesligauefa champions leaguecarlo ancelotiidemitere 

viewscnt
Articole similare