Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL Atletico Madrid l-a adus pe unul dintre colegii lui Ronaldo de la naţională

OFICIAL Atletico Madrid l-a adus pe unul dintre colegii lui Ronaldo de la naţională
Comentarii

Atletico Madrid a anunţat miercuri transferul lui Gelson Martins (23 de ani) de la Sporting Lisabona. Jucătorul a semnat pe o perioadă de şase ani.

Martins a ajuns la echipa de pe Wanda Metropolitano din poziţia de jucător liber de contract după scandalul declanşat în luna mai la fosta sa echipă, atunci când un grup de fani au atacat jucătorii şi staff-ul lui Sporting în timpul unui antrenament. În urma acestui incident, mai mulţi jucători, printre care şi Gelson Martins, au cerut rezilierea contractului. 
 
Născut în Capul Verde, el şi-a făcut junioratul la cele mai importante echipe din Lisabona, Benfica şi Sporting. În 2015 a debutat la Sporting, pentru care a adunat 92 de prezenţe şi 18 goluri în prima ligă din Portugalia. La echipa naţională a debutat în 2016, chiar după succesul din Franţa al naţionalei conduse de Cristiano Ronaldo. A făcut parte din lotul de la Campionatul Mondial din Rusia, unde a jucat doar 32 de minute, în partida cu Maroc. În total, are 19 selecţii la naţională. 
 
35 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Gelson Martins, conform site-ului de specialitate Transfermarkt. Poziţia lui de bază este cea de extremă dreapta, dar poate juca şi în banda stângă. 

Afla mai multe despre: atletico madridgelson martinssporting lisabonatransferoficialmutarecristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare