Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Barcelona a scăpat de Pjanic şi s-a "uşurat" de salariul bosniacului. Cu cine a semnat

OFICIAL | Barcelona a scăpat de Pjanic şi s-a "uşurat" de salariul bosniacului. Cu cine a semnat

FC Barcelona

Comentarii

Miralem Pjanic (31 de ani) a plecat de la Barcelona. Catalanii l-au trimis sub formă de împrumut în Turcia, la campioana Beşiktaş.

Barcelona a scăpat, în sfârşit, de Pjanic!

Unul dintre jucătorii trecuţi pe linie moartă de antrenorul Ronald Koeman, dar şi pe lista plecărilor, a părăsit în sfârşit pe FC Barcelona. Bosniacul Miralem Pjanic a fost împrumutat pentru un sezon la Beşiktaş, în Turcia, pentru ca formaţia catalană să se "uşureze" de plata salariului său mare, chiar dacă nu în totalitate.

După ce s-au căutat soluţii toată perioada de mercato, Pjanic a plecat sub formă de împrumut, chiar dacă perioada fereastra de transferuri s-a închis în campionatele mari ale Europei. Mijlocaşul a aşteptat să revină la Juventus, unde era dorit de fostul său antrenor, Max Allegri, însă mutarea nu s-a mai realizat după ce "Bătrâna Doamnă" l-a transferat pe Manuel Locatelli.

Beşiktaş şi Barcelona au anunţat, la unison, înţelegerea pentru trecerea lui Pjanic în Turcia. Catalanii vor plăti doar o mică parte din salariul său, însemnân 400.000 de euro, restul fiind acoperit de campioana Turciei. Astfel, formaţia de pe Camp Nou a mai făcut un pas sper ieşirea din criza financiară în care a fost băgată de acţiunile fără logică ale fostului preşedinte, Josep Maria Bartomeu.

În perioada de mercato care tocmai s-au încheiat de la Barcelona au mai plecat Leo Messi (PSG), Antoine Griezmann (împrumut la Atletico Madrid), Rey Manaj (Spezia), Ilaix Moriba (RB Leizpig) şi Emerson Royal (Tottenham).

Afla mai multe despre: miralem pjanicbesiktasbarcelonaoficialimprumut 

viewscnt
Articole similare