Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | ”Benjamin Button” Hoban a revenit la Cluj! ”Ne bucurăm că eşti din nou în mijlocul familiei noastre”

OFICIAL | ”Benjamin Button” Hoban a revenit la Cluj! ”Ne bucurăm că eşti din nou în mijlocul familiei noastre”

Fotbal

Comentarii

Fostul internaţional Ovidiu Hoban (40 de ani) a revenit la CFR Cluj, însă nu în postura de jucător.

CFR Cluj a anunţat, joi, cooptarea în staff a lui Ovidiu Hoban. Fostul mijlocaş va lucra în cadrul academiei din Gruia, cu cei mai mici dintre fotbaliştii fostei campioane.

Ovidiu Hoban s-a întors la CFR Cluj

Bine ai revenit în familia noastră, Ovidiu Hoban!

Vă anunţăm cu entuziasm că Ovidiu Hoban, fostul mare jucător al echipei noastre, revine la CFR Cluj într-o nouă postură, aceea de antrenor al Academiei noastre.

Alături de Cosmin Tilincă, un alt fost mare jucător CFRist, Ovidiu îşi va folosi expertiza sportivă dobândită în urma celor aproape 500 de meciuri jucate în cei 19 ani de activitate, pentru a-i îndruma şi pregăti pe juniorii grupei U16 în a avea o carieră de succes!

Ne bucurăm, Ovi, că eşti din nou în mijlocul familiei noastre şi îţi urăm cât mai multe reuşite în noua ta carieră de antrenor”, au anunţat ardelenii pe pagina de Facebook a clubului

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, l-a asemănat pe Ovidiu Hoban cu personajul hollywoodian ”Benjamin Button”, deoarece acesta arăta din ce în ce mai tânăr, cu toate că înainta rapid în vârstă.

Afla mai multe despre: hoban 

viewscnt
Articole similare