Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Billel Omrani a semnat cu Petrolul Ploieşti! ”Îţi dorim mult succes”

OFICIAL | Billel Omrani a semnat cu Petrolul Ploieşti! ”Îţi dorim mult succes”

Petrolul

Comentarii

Petrolul Ploieşti a oficializat, joi, transferul atacantului Billel Omrani (30 de ani), rămas liber de contract după despărţirea de FCSB.

  • Cota de piaţă a lui Billel Omrani este de 850.000 de euro, conform transfermarkt.de.

Billel Omrani a semnat cu Petrolul Ploieşti

Petrolul este a treia echipă din Superligă pentru care Billel Omrani va evolua, după experienţele de la CFR Cluj şi FCSB.

Bun venit, Billel Omrani! FC Petrolul Ploieşti a ajuns la un acord cu atacantul cu dublă cetăţenie, franceză şi algeriană, Abdel Slem Billel Omrani!

În vârstă de 30 de ani, Billel a debutat în urmă cu un an pentru naţionala Algeriei şi are un palmares impresionant: 5 titluri de campion şi 2 SuperCupe ale României cu CFR Cluj şi trofeul de câştigător al Cupei Ligii Franţei alături de Olympique Marseille!

La nivelul Superligii României, atacantul înregistrează 186 de jocuri, în care a marcat de 35 de ori, oferind 37 de pase decisive.

Îţi dorim mult succes şi multe realizări în echipa lupilor galbeni!”, a fost anunţul clubului ploieştean pe contul oficial de Facebook.

Gigi Becali îl vedea transferat...în cluburi

Fostul său patron de la FCSB, Gigi Becali, s-a amuzat, recent, de situaţia în care a ajuns Billel Omrani - liber de contract de luni de zile.

Sunt unii jucători care mi-au plăcut foarte mult, iar când am avut posibilitatea i-am luat. Da, şi Omrani. Omrani l-am testat, afară!

E prin Bucureşti, pe aici. Are 'echipă' prin Bucureşti, prin cluburi. Asta e treaba, n-ai ce să faci!”, a afirmat Gigi Becali.

Afla mai multe despre: omranipetrolulfrantaalgeriamarseille 

viewscnt
Articole similare