Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Bogdan Planic a plecat de la Maccabi Haifa imediat după calificarea în grupele Ligii Campionilor şi se va umple de bani!

OFICIAL | Bogdan Planic a plecat de la Maccabi Haifa imediat după calificarea în grupele Ligii Campionilor şi se va umple de bani!

Campionate

Comentarii

Bogdan Planic (30 de ani) a plecat de la Maccabi Haifa imedit după calificarea israelienilor în grupele Ligii Campionilor, a treia oară în istorie. Fundaşul sârb, fost la FCSB, a semnat cu Shabab Al Ahli Dubai, fost echipă din Dubai a lui Cosmin Olăroiu.

Maccabi Haifa l-a pierdut pe Bogdan Planic, fundaşul central care va juca în Emiratele Arabe Unite, la Shabab Al Ahli. Clubul din Emirate l-a prezentat oficial pe fostul jucător de la FCSB, care va da un tun financiar în zona Goflului.

OFICIAL | Bogdan Planic a plecat de la Maccabi Haifa imediat după calificarea în grupele Ligii Campionilor şi se va umple de bani!

Clubul Shabab Al Ahli Dubai a anunţat, sâmbătă, transferul lui Bogdan Planic, fostul fundaş de la FCSB şi Maccabi Haifa, echipă cu care a obţinut o calificare istorică în grupele Ligii Campionilor. Printr-un comunicat oficial, echipa din Emirate a anunţat înregimentarea lui Planic.

"Clubul Shabab Al-Ahli l-a transferat pe fundaşul sârb Bogdan Planic (30 de ani), de la Maccabi Haifa, iar acesta se alătură echipei ca jucător extracomunitar", se arată într-un comunicat oficial al formaţiei din zona Goflului.

 

Plecat cu scandal de la FCSB, Bogdan Planic a fost "stâncă" în apărarea lui Maccabi Haifa şi a plecat la Shabab Al Ahli!

Ajuns în august 2017 la FCSB, pentru 300.000 de euro de la Vojvodina, Bogdan Planic a plecat cu scandal de la echipa lui Gigi Becali. Gratis, în 2020. Maccabi Haifa l-a transferat fără costuri după ce fundaşul central a mers la FIFA pentru că Gigi Becali l-a băgat în şomaj tehnic pe vremea pandemiei. De la transferul în Israel, Bogdan Planic a fost unul dintre cei mai buni fotbalişti ai echipei.

A strâns şapte meciuri în toate competiţiile acestui sezon, 47 de partide în sezonul trecut şi 36 acum doi ani.

Gigi Becali s-a grăbit să scape de ceea ce a fost ultimul "fundaş de fier" pe care FCSB l-a avut în ultimii ani la echipă. După evoluţii bune la Maccabi Haifa, Bogdan Planic a semnat cu Shabab Al Ahli, în Emiratele Arabe Unite, unde probabil va avea un salariu foarte bun care să-i asigure finalul de carieră, de peste un milion de euro.

  • 700.000 de euro este cota de piaţă a lui Bogdan Planic în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: bogdan planicoficialshabab al ahlitransfer 

viewscnt
Articole similare