Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Borussia Dortmund a cumpărat un fotbalist de la Manchester City, după ce l-a cedat pe Haaland! A semnat până în 2025

OFICIAL | Borussia Dortmund a cumpărat un fotbalist de la Manchester City, după ce l-a cedat pe Haaland! A semnat până în 2025

Borussia Dortmund

Comentarii

Borussia Dortmund a bătut palma cu Manchester City pentru alt transfer, după ce l-a vândut pe Erling Haaland în Premier Leauge. De data asta cumpără nemţii, pe Jayden Braaf (19 ani), un tânăr talentat din academia englezilor, pentru care există deja un acord.

UPDATE sâmbătă, 28 mai, 10:12 - Transferul lui Jayden Braaf la Borussia Dortmund a fost anunţat oficial! Jucătorul a semnat până în 2025.


ştirea iniţială

Borussia Dortmund şi Manchester City fac din nou afaceri împreună, după transferul lui Erling Haaland (21 de ani) pe Etihad Stadium.

Borussia Dortmund a bătut palma cu City pentru încă un transfer după ce l-a cedat pe Haaland: "Acord total"

Născut în 2002 cu origini în Surinam, Jayden Braaf are deja un acord total cu Borussia Dortmund în ceea ce priveşte termenii viitorului său contract în Germania. Braaf e cetăţean olandez şi joacă pe toate posturile din atac, dar poziţia sa preferată e cea de atacant stâng.

Jayden Braaf a crescut în academia lui Manchester City, care l-a cumpărat de la PSV Eindhoven în 2018. Concurenţa acerbă de la Manchester City i-a determinat pe şefi să-l cedeze pe Jayden Braaf la Borussia Dortmund, pe modeul Jadon Sancho.

Fabrizio Romano a anunţat înţelegerea dintre Jayden Braaf şi Borussia Dortmund, iar cele două cluburi s-au pus la masa negocierilor, un acord fiind "iminent". Borussia Dortmund şi Manchester City au mai făcut afaceri în această vară: Haaland a trecut de la Dortmund la City în schimbul clauzei de reziliere a contractului.

Jayden Braaf a jucat 3.379 de minute în 48 de meciuri din toate competiţiile acestui sezon cu Manchester City U23, timp în care a marcat de 16 ori şi pasat decisiv de patru.

  • 3 - trei milioane de euro este cota de piaţă a lui Jayden Braaf în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: borussia dortmundtransfermanchester cityjayden braaf 

viewscnt
Articole similare