Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Borussia Dortmund a făcut al doilea transfer al verii. A câştigat duelul cu Manchester City şi Manchester United

OFICIAL | Borussia Dortmund a făcut al doilea transfer al verii. A câştigat duelul cu Manchester City şi Manchester United

Borussia Dortmund

Comentarii

Borussia Dortmund a anunţat, luni dimineaţă, al doilea transfer pentru noul sezon, după aducerea lui Thomas Meunier, liber de contract.

Dortmund a câştigat duelul cu echipe precum Manchester City şi Manchester United şi a obţinut semnătura lui Jude Bellingham (17 ani). Fostul jucător al lui Birmingham City a semnat un contract pe termen lung cu echipa din Bundesliga şi în ciuda vârstei, va juca pentru prima echipă. 

Potrivit presei din Germania, Bellingham i-a costat pe cei de la Dortmund 23 de milioane de euro, astfel tânărul fotbalist englez a devenit cel mai scump fotbalist din istoria lui Birmingham. Anterior, acest record era deţinut de Che Adams, cumpărat de Southampton pentru 17 milioane. 

La 17 ani, Bellingham are 40 de meciuri în Championship pentru Birmingham City, în care a marcat patru goluri şi a oferit trei pase decisive. Nemţii îl consideră pe Bellingham ca fiind o combinaţie între Jadon Sancho şi Dele Alli. Un jucător tânăr, extrem de tehnic, cu capacitate de efort şi bun pe ambele faze (ofensivă + defensivă), dar care se simte mai bine la mijlocul terenului decât în benzi.

Afla mai multe despre: borussia dortmundjude bellingham 

viewscnt
Articole similare