Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | "Când te cheamă Bayern, nu poţi să refuzi". Primele imagini cu Perisic în tricoul lui Bayern Munchen

OFICIAL | "Când te cheamă Bayern, nu poţi să refuzi". Primele imagini cu Perisic în tricoul lui Bayern Munchengalerie foto
Comentarii

E oficial. S-a perfectat transferul lui Ivan Perisic la Bayern Munchen. Croatul e în continuare sub contract cu Inter, dar va juca în Germania sub formă de împrumut până la finalul sezonului.

În cazul în care va confirma la Munchen, Bayern are opţiunea să îl cumpere definitiv la finalul sezonului pe mijlocaşul în vârstă de 30 de ani.

În ediţia precedentă de Serie A, Perisic a marcat opt goluri pentru Inter Milan. La Bayern se va lupta pentru un fost de titular cu Gnabry şi Coman.

"Totul s-a rezolvat extrem de rapid. Am semnat contractul imediat după ce am efectuat vizita medicală. Toată lumea ştie că Bayern e un club uriaş. Pentru mine, Bayern e în primele cinci cluburi din lume. Când te cheamă un astfel de club, nu poţi refuza. De aceea am venit. Promit că voi da zilinic tot ce am mai bun pentru a câştiga trofee "a declarat Ivan Perisic pentru site-ul oficial al lui Bayern Munchen.

Perisic ar putea debuta în tricoul lui Bayern chiar în prima etapă din Bundesliga. Vineri, de la ora 21:30, bavarezii primesc vizita lui Hertha Berlin. 

VEZI GALERIA FOTO

 Galerie foto

Afla mai multe despre: ivan perisicbayern muncheninter 

viewscnt
Articole similare