Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Care este prima echipă care a retrogradat în liga a doua. Clubul, doar două victorii în acest sezon din campionat

OFICIAL | Care este prima echipă care a retrogradat în liga a doua. Clubul, doar două victorii în acest sezon din campionat

Serie A

Comentarii

Salernitana a retrogradat oficial în Serie B. Clubul din Salerno nu mai are vreo şansă de a scăpa din zona roşie a clasamentului din prima ligă din Italia.

Salernitana nu mai are cum să scape de la retrogradare

După înfrângerea cu 3-0 suferită vineri pe terenul celor de la Frosinone, Salernitana, ultima clasată în Serie A cu doar 15 puncte, a retrogradat oficial în Serie B.

Echipa a obţinut doar două victorii în cele 34 de meciuri de campionat din acest sezon.

Salernitana a avut în total patru antrenori în acest sezon: Paulo Sousa, Filippo Inzaghi, Fabio Liverani şi actualul Stefano Colantuono.

Sassuolo (locul 19, cu 26 de puncte) şi Udinese (locul 18, cu 28 de puncte) se află în zona roşie de retrogradare cu cinci meciuri înainte de final, la trei puncte în spatele lui Frosinone, locul 17 şi prima aflată pe poziţie neretrogradbilă cu un meci în minus.

Campionatul din Italia şi-a stabilit şi echipa campioană. Inter Milano a avut un sezon intern uluitor şi şi-a trecut în cont cel de-al 20-lea titlu de campioană în Serie A. Victoria decisivă a venit chiar în derby-ul cu marea rivală, Inter Milano.

Afla mai multe despre: serie asalernitanaserie b 

viewscnt
Articole similare